Включи се Български  Македонски
      

ФОРЕВЪР СУПЕРГРИЙНС
е в България
Виж повече...

Новата хранителна добавка Форевър супергрийнс вече е в продажба и в България!

Във всяко пакетче се крие питателна порция от идеално комбинирани алое и повече от 20 плодове и зеленчуци. Растителните суперхрани и антиоксиданти помагат за подкрепа на имунната система, съдействат за поддържане на добър алкално-киселинен баланс в тялото, съюзник са в борбата със свободните радикали и ви зареждат с жизненост по всяко време и навсякъде.

621 Forever Supergreens / Форевър супергрийнс (30 пакетчета х 4,4 г) / 0,154 б.т. / ПЦП: 79,26 лв.

Цените за своето ниво можете да видите в обновения ни продуктов ценоразпис.

Поръчайте го още днес онлайн, по телефон или имейл!


Не пропускайте тази
ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ
Виж повече...

Споделяйте, показвайте и разказвайте за луксозната грижа за кожата infinite by Forever!

От днес всяка поръчка на продукти от козметичната серия в комплект или по отделно, ще ви носи ПОДАРЪК –
още един брой от същия продукт!

А защо не организирате козметично парти, демонстрация или тест на Инфинит? Едва ли ще има по-подходящ момент. Дайте нов тласък на бизнеса си, спечелете си нови клиенти и сътрудници за бизнеса си с Форевър!

Промоцията е в сила през юли и август или до изчерпване на количествата. Продуктите са с ограничен срок на годност 3-5 месеца.

Поради големия интерес продуктите в промоция са изчерпани. Очакваме нова доставка около 17 юли. Благодарим ви за търпението!


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...

Дългоочакваният
АЛОЕ СЪНСКРИЙН
е в България!
Виж повече...


Обновен и усъвършенстван
АЛОЕ И АВОКАДО САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО!
Виж повече...


Австралия ви
ОЧАКВА!
Виж повече...


УСПЕШЕН БИЗНЕС
за УСПЕШНИ ХОРА
Виж повече...

Искате ли да участвате в НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРЕНИНГ НА ФОРЕВЪР БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА?
Да чуете лично от Форевър лидерите на двете държави какви са техните стратегии за успех, какъв подход прилагат в динамиката на информационната ера, да обмените опит, да научите всички новости за компанията, да се забавлявате и мотивирате за нови постижения, да участвате в благотворителната кампания на Форевър България в подкрепа на глобалната инициатива на компанията в сътрудничество с организацията „Да се изправим срещу глада“?

Градете активно своя ФОРЕВЪР БИЗНЕС от 1 май до 31 юли и можете да спечелите напълно безплатно участие в събитието на годината! Вижте как ТУК.


НОВА система
за ПРЕЗЕНТАЦИИ и ОБУЧЕНИЯ
Виж повече...

Презентирането на продуктите и възможността за бизнес са по-лесни и по-приятни от всякога с НОВАТА СИСТЕМА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ на Форевър България.

За да улесним вашата работа с клиенти и кандидати, разработихме нова платформа за онлайн обучения. Освен тук в сайта ни, ще я откриете и в раздела ОТКРИЙТЕ ФОРЕВЪР на мобилното приложение Forever Bulgaria.

Тя съдържа основните обучения и презентации на едно място, разделени тематично в категории ПРОДУКТИ и БИЗНЕС. Заглавията са простички и ясни, за да се ориентирате лесно кое къде се намира.

Системата е създадена така, че да може да се използва еднакво удобно на всякакви устройства, като сме се постарали да направим дизайна максимално отзивчив за оптимално добра визуализация на всеки екран.

Ще видите също, че обученията са в два формата – видео и PowerPoint презентация, като някои от тях са само в единия, а други – и в двата. В какъв формат се предлага дадена презентация ще се ориентирате по иконките вдясно от заглавието ѝ. Изборът е ваш.

Убедени сме, че новата система ще ви хареса и ще улесни изграждането на бизнеса ви. Ние ще продължим да допълваме и обновяваме съдържанието и оформлението на презентациите, както и да добавяме нови, а вие просто ги използвайте активно.

КЪМ НОВАТА СИСТЕМА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ >>>


Осъвременено издание на
ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ МЕНИДЖЪР
Виж повече...

Работната книга ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ МЕНИДЖЪР е обновена за още по-успешно развитие на вашия Форевър бизнес!

Тя е най-добрият инструмент за структуриране на действията. Създадена е от водещи СФБ и предлага лесна схема за работа, която всеки може да усвои, прилага и предава на партньорите си. С нея израстването е резултат от ясна и лесно копируема система и не зависи от личните умения и способности.

ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ МЕНИДЖЪР ще ви напътства как можете да се издигнете до ключовото ниво за четири до шест месеца.
С книгата можете да работите и със своите нови партньори, за да им съдействате да постигнат ниво Мениджър.

Поръчайте новото издание още днес!


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.