Включи се Български  Македонски
foreverliving.com  Фейсбук  Vimeo канал  Инстаграм  YouTube канал  Абонамент за е-новини

Не пропускайте
да се възползвате от...
Виж повече...


Очакваме ви на първия за годината
ДЕН НА УСПЕХА
на Форевър България
Виж повече...


Вижте кои късметлии спечелиха
от НОВОГОДИШНАТА ТОМБОЛА
Виж повече...


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...

През януари 2021 г. ни предстоят следните онлайн представяния в платформата ZOOM:

18 януари / 18.30 ч. ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ със СТЕФАН СТАЕВ, Управляващ директор на Форевър България и С. Македония. Парола за достъп: 336033

21 януари / 18.30 ч. БЪРЗ СТАРТ – обучение за новорегистрирани СФБ с работната книга „Първи стъпки към Мениджър“ със СТЕФАН СТАЕВ, Управляващ директор на Форевър България и С. Македония. Парола за достъп: 441001

Можете да участвате от компютър, таблет или смартфон. Кликнете върху заглавието, за да се включите в съответното представяне.

Забележка: молим да имате предвид, че записването на представянията не е позволено! Благодарим ви!

Очакваме ви!


БЛОГЪТ
на Форевър България е тук!
Виж повече...

С гордост и радост ви представяме най-новото попълнение към онлайн инструментите за вашия бизнес – новия БЛОГ на Форевър България! Той ще поеме щафетата от печатния месечен бюлетин, за да ви представя интересни и полезни материали за продуктите, бизнеса и вашите успехи по съвременен и атрактивен начин. Всеки материал може да се споделя директно в социалните мрежи, за да привличате нови сътрудници и клиенти, а и да поддържате интереса на екипа си към Форевър.

Блогът е разделен на категории, за да намирате с лекота точното съдържание, което искате да прочетете или споделите. Освен чудесните нови материали, които сме подготвили за вас, в БЛОГА ще откриете и текстове от последните два броя на печатния месечен бюлетин, за да разполагате с богато съдържание за разширяване на личните познания и за работа с клиентите, екипа и потенциалните сътрудници.

Сигурни сме, че свежото ни онлайн начинание ще ви хареса много и ще се превърне в безценен източник на информация за вашите Форевър дейности.

Разгледайте БЛОГА още сега!


ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ
за успешен бизнес
Виж повече...

Форевър разработи няколко изключително полезни ръководства в PDF формат, които да ви помагат да развивате бизнеса си онлайн и не само.

  • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
  • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.
  • ПРОГРАМИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ – представя щедрите програми за стимулиране, които Форевър предлага на всички всеотдайни собственици на бизнес – Глобално рали, Мениджър ОРЕЛ, Forever2Drive, Chairman's Bonus, Глобален лидерски екип. Запознайте се с тях и си поставете за цел да се квалифицирате!
  • КРАТЪК ZOOM НАРЪЧНИК – във Форевър България избрахме да комуникираме онлайн чрез платформата ZOOM. Този кратък наръчник ви запознава с основните стъпки, ако и вие решите да я използвате, за да движите бизнеса си онлайн.
  • ВЪЗСТАНОВЕТЕ КОНТАКТИТЕ СИ – когато споделяме бизнеса, не бива да забравяме, че от предложението ни могат да се интересуват не само нови хора, но и онези, с които сме говорили по-рано и са ни отказали. В живота си всеки постоянно се променя и израства и моментът е добър да потърсите тези хора отново и да проверите дали Форевър не е подходящ за тях днес. Това ръководство ще ви даде насоки как да подходите към възстановяването на старите си контакти.

Изтеглете дигиталните наръчници, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


РАБОТА
НА ПРОДУКТОВИЯ ЦЕНТЪР
Виж повече...

Продуктовият център на Форевър България в София работи при спазване на следните хигиенни мерки:

  1. В магазина може да има не повече от двама купуващи едновременно. Молим останалите да изчакват реда си навън и да спазват дистанция един от друг.

  2. Допускат се единствено хора с маски. Без маска няма да можете да влезете в продуктовия център.

  3. За предпочитане са картови плащания. Ще сме ви благодарни, ако избягвате плащанията в брой.

  4. Желателно е да имате предварително попълнена заявка. За ваше и за наше улеснение, а и за по-бързо обработване на поръчките ви, ще се радваме да идвате с попълнени бланки за заявки.

Рецепцията на офиса на Форевър България работи, но залите за презентации и тоалетната все още не са отворени.


В помощ на вашия
КОРЕКТЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Условията, в които живеем и работим в момента, са особени и необичайни за всички ни. Хората са по-отворени да чуят за КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА и чудесните ни продукти за здраве и красота. Добре е да откликнем на интереса им, но с коректна информация и без да прекрачваме границите на разумния и добър тон, без да се изкушаваме да изказваме твърде смели и неодобрени твърдения за продуктите.

За да ви улесни, Форевър подготви за вас примерни коректни публикации, които можете директно да използвате в социалните мрежи. ТУК ще откриете готови изображения и текстове за ефектни и коректни публикации в профила или страницата ви във фейсбук, инстаграм или друга мрежа по избор.

Пазете се и бъдете здрави!


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.