Включи се Български  Македонски
      

През ЯНУАРИ ви
очакваме на...
Виж повече...

Вижте кой спечели
ПРЕВЪЗХОДНИТЕ НАГРАДИ
от новогодишната ни томбола!
Виж повече...

Разказвайте за
любимите си АЛОЕ ВЕРА НАПИТКИ
и спонсорирайте НОВИ ХОРА
Виж повече...

Всички точки от алое вера напитки и от алое напитки, включени в пакети, купени в периода от 1 януари до 31 март от нови, лично спонсорирани собственици на Форевър бизнес, ще ви квалифицират за участие в състезанието и ще ви дадат възможност да си спечелите iPad или друг сходен таблет или Apple Watch или подобен смарт-часовник!

Подробности за състезанието ще откриете ТУК.


Глобална промяна от 1 февруари 2020 г.
Виж повече...

В последно време всички сме свидетели на повишаващия се стандарт на живот навсякъде около нас, който е неминуемо свързан и с повишаване на цените на почти всички стоки, услуги, суровини и материали. Този фактор неизбежно оказва влияние и върху разходите за суровини, производство и дистрибуция на продуктите на компанията, което налага да индексираме с минимален процент цените
на всички алое напитки.

От 1 февруари 2020 г. цените на алое напитките на Форевър в ще бъдат
увеличени с 3% в целия свят. Това поскъпване всъщност е по-малко от общата инфлация за изминалите две години и не се очаква да повлияе негативно продажбите ви.


Квалифицирайте се
за БЕЗПЛАТНО УИКЕНД БИЗНЕС ОБУЧЕНИЕ
на Охридското езеро
Виж повече...

Предлагаме ви да спечелите напълно безплатно участие в бизнес обучението, което включва:

 • транспорт с автобус София-Охрид-София
 • две нощувки в стандартна (двойна) стая в петзвездния хотел Изгрев на брега на Охридското езеро
 • празнична вечеря и DJ парти за всички участници
 • две закуски и вечери на блок маса
 • БИЗНЕС ОБУЧЕНИЕ
Период на състезанието от 1 ноември 2019 г. до 31 януари 2020 г.

Условията за квалификация са разделени и съобразни с всяко от нивата в маркетинговия план на Форевър.

Прочетете ги внимателно, съставете план и да започваме!

Ще се видим в Охрид на 27-28 март!

Обновено издание на
ПРОДУКТОВИЯ КАТАЛОГ
Виж повече...


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...


Обновен
ПРОДУКТОВ НАРЪЧНИК
Виж повече...

Осъвременихме един от най-полезните инструменти за работа!

Прочетете какво съдържа всеки от любимите ви продукти, какви са основните му свойства, как да се възползвате оптимално от тях и много други ценни факти и съвети. Запознавайте с лекота клиентите си с най-важното за произвежданото от Форевър!

Поръчайте го още сега лично, онлайн или по телефона!


Очарователна нова листовка
за ЧАЯ НА ФОРЕВЪР
Виж повече...


ПОМОЩНИЦИ за вашия
УСПЕШЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Искате да си направите фейсбук страница, представяща вашия Форевър бизнес, но се колебаете как да я наречете? Или пък да създадете изображение, рекламиращо продукт или възможността за бизнес, но не сте сигурни какви шрифтове и цветове да ползвате, за да е в стила на Форевър? Чудите се дали подготвената от вас публикация за социалните мрежи отговаря на всички правила и изисквания? Представяме ви две изключително полезни ръководства в PDF формат, които ще отговорят на повечето ви въпроси, свързани с вашето онлайн присъствие като собственик на Форевър бизнес.

 • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.

Изтеглете ги, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


Нека заедно да станем част от
НЕЩО СТОЙНОСТНО
Виж повече...

Вече знаете за партньорството между Форевър Ливинг Продъктс и глобалната благотворителна организация „Да се изправим срещу глада“ и стремежът на компанията ни да даде своя принос да сложим край на глада по света до 2030 година.

Наближава краят на двугодишния период, през който Рекс и Грег поставиха пред всички ни амбициозната цел да купим и пакетираме общо 5 000 000 порции храна. По целия свят се организират събития за пакетиране на храна и набиране на средства. Призоваваме ви и ние в България да се включим в ударния завършек, като подпомогнем впечатляващата кауза!

Най-директният начин да допринесете за хуманната кауза на Рекс, Грег и Форевър е с дарение. За да ви улесним, създадохме четири симпатични картички с няколко от най-популярните продукти на Форевър – гела от алое вера, Форевър кидс, програма С9 и трите алое напитки в Тетра пак. С тях ще можете едновременно да печелите нови клиенти и да помагате за благородната кауза.

Комплектът от четири картички (код: 1140) е на символичната цена от 1,00 лв. – стойността на една порция топла храна за гладуващо дете. За много от малчуганите, чиито семейства и училища получават помощ от организацията „Да се изправим срещу глада“, това е единственото ядене през целия ден и ги насърчава да не отсъстват от училище.

Купете ги още днес или пък подкрепете каузата по друг начин. Вижте вариантите:

 1. С превод по банкова сметка на Форевър България - IBAN: BG86BPBI79401047341101 (основание: ДАРЕНИЕ).

 2. В специалните прозрачни кутии, поставени на рецепцията и в продуктовия център на офиса на Форевър България в София.

 3. Като посетите дарителския ни щанд в Sofia Event Centre на следващия ни Ден на успеха на 12 октомври 2019 г.

 4. Като посетите forever-giving.org и дарите онлайн чрез картово плащане.

Как Форевър напредва към целта си можете да следите на foreverwerise.org.

Нека всички заедно направим едно последно усилие!

БЛАГОДАРИМ ВИ!


Система
за ПРЕЗЕНТАЦИИ и ОБУЧЕНИЯ
Виж повече...

Презентирането на продуктите и възможността за бизнес са по-лесни и по-приятни от всякога със СИСТЕМАТА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ на Форевър България.

За да улесним вашата работа с клиенти и кандидати, разработихме съвременна платформа за онлайн обучения. Освен тук в сайта ни, ще я откриете и в раздела ОТКРИЙТЕ ФОРЕВЪР на мобилното приложение Forever Bulgaria.

Тя съдържа основните обучения и презентации на едно място, разделени тематично в категории ПРОДУКТИ и БИЗНЕС. Заглавията са простички и ясни, за да се ориентирате лесно кое къде се намира.

Системата е създадена така, че да може да се използва еднакво удобно на всякакви устройства, като сме се постарали да направим дизайна максимално отзивчив за оптимално добра визуализация на всеки екран.

Ще видите също, че обученията са в два формата – видео и PowerPoint презентация, като някои от тях са само в единия, а други – и в двата. В какъв формат се предлага дадена презентация ще се ориентирате по иконките вдясно от заглавието ѝ. Изборът е ваш.

Убедени сме, че платформата ще ви хареса и ще улесни изграждането на бизнеса ви.

КЪМ СИСТЕМАТА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ >>>


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.