Включи се Български  Македонски
foreverliving.com  Фейсбук  Vimeo канал  Инстаграм  YouTube канал  Абонамент за е-новини

В памет
на РЕКС МОЪН
Виж повече...


Нови
ПРОДУКТИ
Виж повече...


ВЕСEЛО ЛЯТО
с Форевър
Виж повече...

Лятото е тук и се надяваме, че ще бъде шарено, весело и приключенско за всички! За да допринесем за още по-ведрото ви настроение, ви предлагаме да се включите в новата ни гореща промоция и да си спечелите от уникални аксесоари с логото на Форевър. Вижте как:

 • Ако сте ПРЕФЕРЕНЦИАЛЕН КЛИЕНТ – реализирайте 1 б.т. на личен код в рамките на месеца.

 • Ако сте АСИСТЕНТ СУПЕРВАЙЗОР
  – реализирайте 1,5 б.т. на личен код и включете ЕДИН нов сътрудник в екипа си в рамките на месеца
  или
  – реализирайте 1 б.т. на личен код и включете ДВАМА нови сътрудници в екипа си в рамките на месеца

 • Ако сте СУПЕРВАЙЗОР
  – реализирайте 2 б.т. на личен код и включете ЕДИН нов сътрудник в екипа си в рамките на месеца
  или
  – реализирайте 1.5 б.т. на личен код и включете ДВАМА нови сътрудници в екипа си в рамките на месеца

 • Ако сте АСИСТЕНТ МЕНИДЖЪР или МЕНИДЖЪР – реализирайте 2 б.т. на личен код и включете ДВАМА нови сътрудници в екипа си в рамките на месеца.

А ако сте си избрали повече от една награда, можете да си я спечелите веднага, като просто изпълните условието още веднъж!

Продължаваме чак до края на лятото (от 1 юни до 31 август 2021 г.) и ви каним да се включите активно и да привлечете много нови фенове за отбора на Форевър!

Важно!

 1. Промоцията е в сила от 1 юни 2021 г. до 31 август 2021 г.
 2. Условията трябва да бъдат изпълнени в рамките на един календарен месец.
 3. Промоцията е в сила само за собственици на Форевър бизнес (СФБ) и преференциални клиенти (ПК), които изпълняват условията ѝ в България.
 4. Преференциални клиенти, регистрирани в други държави, няма да се зачитат за изпълнение на условията на промоцията.
 5. Лични бонусни точки, направени в друга държава, няма да се зачитат за изпълнение на условията по настоящата промоция.
 6. Условието за определен брой бонусни точки на личен код може да бъде изпълнено с една или няколко поръчки през периода на промоцията.
 7. Наградите на ПК ще бъдат предавани само след потвърждение, че всички направени през месеца поръчки са приети и платени от съответния ПК.
 8. Наградите на Асистент Супервайзори, Супервайзори, Асистент Мениджъри и Мениджъри ще бъдат предавани само след потвърждение, че всички лични поръчки и тези от новорегистрираните сътрудници са приети и платени.
 9. Всеки ПК, който се включи със Стартов пакет, ще получи ЕДНА награда. Ако добави още 0,5 лични б.т. в рамките на календарния месец, може да получи още една награда.

Използвайте активно
БЛОГА на Форевър България!
Виж повече...

ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ
за успешен бизнес
Виж повече...

Форевър разработи няколко изключително полезни ръководства в PDF формат, които да ви помагат да развивате бизнеса си онлайн и не само.

 • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.
 • ПРОГРАМИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ – представя щедрите програми за стимулиране, които Форевър предлага на всички всеотдайни собственици на бизнес – Глобално рали, Мениджър ОРЕЛ, Forever2Drive, Chairman's Bonus, Глобален лидерски екип. Запознайте се с тях и си поставете за цел да се квалифицирате!
 • КРАТЪК ZOOM НАРЪЧНИК – във Форевър България избрахме да комуникираме онлайн чрез платформата ZOOM. Този кратък наръчник ви запознава с основните стъпки, ако и вие решите да я използвате, за да движите бизнеса си онлайн.
 • ВЪЗСТАНОВЕТЕ КОНТАКТИТЕ СИ – когато споделяме бизнеса, не бива да забравяме, че от предложението ни могат да се интересуват не само нови хора, но и онези, с които сме говорили по-рано и са ни отказали. В живота си всеки постоянно се променя и израства и моментът е добър да потърсите тези хора отново и да проверите дали Форевър не е подходящ за тях днес. Това ръководство ще ви даде насоки как да подходите към възстановяването на старите си контакти.

Изтеглете дигиталните наръчници, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


РАБОТА
НА ПРОДУКТОВИЯ ЦЕНТЪР
Виж повече...

Продуктовият център на Форевър България в София работи при спазване на следните хигиенни мерки:

 1. В магазина може да има не повече от двама купуващи едновременно. Молим останалите да изчакват реда си навън и да спазват дистанция един от друг.

 2. Допускат се единствено хора с маски. Без маска няма да можете да влезете в продуктовия център.

 3. За предпочитане са картови плащания. Ще сме ви благодарни, ако избягвате плащанията в брой.

 4. Желателно е да имате предварително попълнена заявка. За ваше и за наше улеснение, а и за по-бързо обработване на поръчките ви, ще се радваме да идвате с попълнени бланки за заявки.

Рецепцията на офиса на Форевър България работи, но залите за презентации и тоалетната все още не са отворени.


В помощ на вашия
КОРЕКТЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Условията, в които живеем и работим в момента, са особени и необичайни за всички ни. Хората са по-отворени да чуят за КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА и чудесните ни продукти за здраве и красота. Добре е да откликнем на интереса им, но с коректна информация и без да прекрачваме границите на разумния и добър тон, без да се изкушаваме да изказваме твърде смели и неодобрени твърдения за продуктите.

За да ви улесни, Форевър подготви за вас примерни коректни публикации, които можете директно да използвате в социалните мрежи. ТУК ще откриете готови изображения и текстове за ефектни и коректни публикации в профила или страницата ви във фейсбук, инстаграм или друга мрежа по избор.

Пазете се и бъдете здрави!


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.