Включи се Български  Македонски
foreverliving.com  Фейсбук  Vimeo канал  Инстаграм  YouTube канал  Абонамент за е-новини

Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...


Следващата ни онлайн среща е посветена на ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА БИЗНЕС, които Форевър предлага. Очакваме ви
на 2 юни в платформата ZOOM. Презентатор ще бъде Катерина Ананиева, Форевър Мениджър. Началото е в 18.30 ч.

Можете да участвате от компютър, таблет или смарт телефон. Кликнете върху банера или заглавието на представянето, за да се включите.

Забележка: молим да имате предвид, че записването на представянията не е позволено! Благодарим ви!

Очакваме ви!


Австралия ви
ОЧАКВА!
Виж повече...


Приятна пролетна
ИЗНЕНАДА
Виж повече...

Насладете се на два продукта от специално създадената за комбинирана кожа серия „Соня“ с 20% отстъпка!
Стилната кутия съдържа освежаващ почистващ гел и усъвършенстваща гел маска.*

Можете да поръчате още днес с код: 6057

* Моля, имайте предвид, че продуктите в промоцията са с ограничен срок на годност. Важи до изчерпване на количествата.


ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ
за успешен бизнес
Виж повече...

Форевър разработи няколко изключително полезни ръководства в PDF формат, които да ви помагат да развивате бизнеса си онлайн и не само.

  • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
  • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.
  • ПРОГРАМИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ – представя щедрите програми за стимулиране, които Форевър предлага на всички всеотдайни собственици на бизнес – Глобално рали, Мениджър ОРЕЛ, Forever2Drive, Chairman's Bonus, Глобален лидерски екип. Запознайте се с тях и си поставете за цел да се квалифицирате!
  • КРАТЪК ZOOM НАРЪЧНИК – във Форевър България избрахме да комуникираме онлайн чрез платформата ZOOM. Този кратък наръчник ви запознава с основните стъпки, ако и вие решите да я използвате, за да движите бизнеса си онлайн.
  • ВЪЗСТАНОВЕТЕ КОНТАКТИТЕ СИ – когато споделяме бизнеса, не бива да забравяме, че от предложението ни могат да се интересуват не само нови хора, но и онези, с които сме говорили по-рано и са ни отказали. В живота си всеки постоянно се променя и израства и моментът е добър да потърсите тези хора отново и да проверите дали Форевър не е подходящ за тях днес. Това ръководство ще ви даде насоки как да подходите към възстановяването на старите си контакти.

Изтеглете дигиталните наръчници, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


РАБОТА
НА ПРОДУКТОВИЯ ЦЕНТЪР
Виж повече...

Продуктовият център на Форевър България в София работи при спазване на следните хигиенни мерки:

  1. В магазина може да има не повече от двама купуващи едновременно. Молим останалите да изчакват реда си навън и да спазват дистанция един от друг.

  2. Допускат се единствено хора с маски. Без маска няма да можете да влезете в продуктовия център.

  3. За предпочитане са картови плащания. Ще сме ви благодарни, ако избягвате плащанията в брой.

  4. Желателно е да имате предварително попълнена заявка. За ваше и за наше улеснение, а и за по-бързо обработване на поръчките ви, ще се радваме да идвате с попълнени бланки за заявки.

Засега офисът на Форевър България остава затворен за посещения. Продължаваме да приемаме молби за регистрация и други документи, свързани с дейността на СФБ, по имейл на адрес flpb@flp.bg.


Красива и полезна листовка
за АЛОЕ СЪНСКРИЙН
Виж повече...

В помощ на вашия
КОРЕКТЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Условията, в които живеем и работим в момента, са особени и необичайни за всички ни. Хората са по-отворени да чуят за КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА и чудесните ни продукти за здраве и красота. Добре е да откликнем на интереса им, но с коректна информация и без да прекрачваме границите на разумния и добър тон, без да се изкушаваме да изказваме твърде смели и неодобрени твърдения за продуктите.

За да ви улесни, Форевър подготви за вас примерни коректни публикации, които можете директно да използвате в социалните мрежи. ТУК ще откриете готови изображения и текстове за ефектни и коректни публикации в профила или страницата ви във фейсбук, инстаграм или друга мрежа по избор.

Пазете се и бъдете здрави!


Въпроси и отговори
за срещата
на МЕНИДЖЪРИТЕ ОРЕЛ 2020
Виж повече...

Поради продължаващата пандемия на COVID-19 се наложи компанията да вземе трудното решение да отмени круиза на Бахамите през септември 2020 г. Всички квалификанти в програма Мениджър ОРЕЛ са поканени на срещата в Патая през декември 2020 г.

Знаете, че квалификационният период за програма Мениджър ОРЕЛ 2020 бе удължен с един месец, за да ви улесни в настоящата ситуация по целия свят. Това вероятно е породило у вас доста въпроси за квалификациите за тази и за следващата година. Опитахме се да отговорим на някои от тях тук - ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА EMR20 И EMR21.

Разгледайте ги и се свържете с нас, ако имате нужда от още разяснения.


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.