Включи се Български  Македонски
      

ПРОДУКТОВИЯТ ЦЕНТЪР на Форевър България
има НОВ МОДЕРЕН ДОМ!
Виж повече...
Време е за обещаната изненада – в понеделник, 9 септември, отваря врати НОВИЯТ ПРОДУКТОВ ЦЕНТЪР на Форевър България! Той е модерен, просторен, много стилен и пропит с духа на Форевър. Намира се само на 30-ина метра източно от офиса ни на ул. Бурел 41Б, който добре познавате – на ъгъла на улица „Янко Забунов“ и булевард „Петко Каравелов“.

Създадохме го с идеята да е възможно най-удобен за вас и вашия Форевър бизнес – да е приветлив, да се чувствате добре, докато купувате любимите си продукти, а и да създава отлично впечатление у клиентите ви. Надяваме се, че сме успели и че съвременното пространство ще ви помогне да издигнете бизнеса си на още по-високо ниво!

Елате възможно най-скоро да му се порадвате! Всеки, който ни посети ЛИЧНО и направи поръчка за продукти до края на септември, ще получи еднократен симпатичен ФОРЕВЪР ПОДАРЪК в зависимост от стойността на заявката си:
  • от 88 до 100 лв.Форевър папка или химикалка по избор
  • от 100 до 200 лв.Aloe Lips или FAB по избор
  • над 200 лв.330 ml Forever Aloe Vera Gel Mini
Заповядайте, нямаме търпение да ви покажем НОВИЯ ПРОДУКТОВ ЦЕНТЪР на Форевър България!


Нека заедно да станем част от
НЕЩО СТОЙНОСТНО
Виж повече...

Вече знаете за партньорството между Форевър Ливинг Продъктс и глобалната благотворителна организация „Да се изправим срещу глада“ и стремежът на компанията ни да даде своя принос да сложим край на глада по света до 2030 година.

Наближава краят на двугодишния период, през който Рекс и Грег поставиха пред всички ни амбициозната цел да купим и пакетираме общо 5 000 000 порции храна. По целия свят се организират събития за пакетиране на храна и набиране на средства. Призоваваме ви и ние в България да се включим в ударния завършек, като подпомогнем впечатляващата кауза!

Най-директният начин да допринесете за хуманната кауза на Рекс, Грег и Форевър е с дарение. За да ви улесним, създадохме четири симпатични картички с няколко от най-популярните продукти на Форевър – гела от алое вера, Форевър кидс, програма С9 и трите алое напитки в Тетра пак. С тях ще можете едновременно да печелите нови клиенти и да помагате за благородната кауза.

Комплектът от четири картички (код: 1140) е на символичната цена от 1,00 лв. – стойността на една порция топла храна за гладуващо дете. За много от малчуганите, чиито семейства и училища получават помощ от организацията „Да се изправим срещу глада“, това е единственото ядене през целия ден и ги насърчава да не отсъстват от училище.

Купете ги още днес или пък подкрепете каузата по друг начин. Вижте вариантите:

  1. С превод по банкова сметка на Форевър България - IBAN: BG86BPBI79401047341101 (основание: ДАРЕНИЕ).

  2. В специалните прозрачни кутии, поставени на рецепцията и в продуктовия център на офиса на Форевър България в София.

  3. Като посетите дарителския ни щанд в Sofia Event Centre на следващия ни Ден на успеха на 12 октомври 2019 г.

  4. Като посетите forever-giving.org и дарите онлайн чрез картово плащане.

Как Форевър напредва към целта си можете да следите на foreverwerise.org.

Нека всички заедно направим едно последно усилие!

БЛАГОДАРИМ ВИ!


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...

Бъдете част от
НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ
на ФОРЕВЪР БЪЛГАРИЯ и МАКЕДОНИЯ
Виж повече...

Участвайте в НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРЕНИНГ НА ФОРЕВЪР БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА!

Чуйте лично от Форевър лидерите на двете държави какви са техните стратегии за успех, какъв подход прилагат в динамиката на информационната ера, обменете опит, научете новостите за компанията, забавлявайте се и се мотивирайте за нови постижения, участвайте в благотворителната кампания на Форевър България в подкрепа на глобалната инициатива на компанията в сътрудничество с организацията „Да се изправим срещу глада“.

Ако не сте сред квалификантите по-долу, вижте как можете да се включите и вие ТУК.


Квалификанти в състезанието
УСПЕШЕН БИЗНЕС за УСПЕШНИ ХОРА
Виж повече...

Поздравления за всички собственици на Форевър бизнес, които работиха усърдно и си спечелиха безплатно участие в НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРЕНИНГ НА ФОРЕВЪР БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА!

Участие за двама печелят:
Aнета Туртуманова
Васил Парушев
Владислава Блажева
Десислава Николова
Жана и Тодор Токови
Иво Алексиев
Иглика и Милко Величкови
Ирена и Петър Спасови

Участие за един печелят:
Биляна Казакова-Угринска
Гинка Христова
Джемиле Али
Димитър Димитров
Ели Скарлатова и Стоян Кючуков
Жанет Карапчанска
Любка Богданова
Мария Кръстева
Милен и Галина Царевски
Минка Иванова
Наталия Симова
Нина Василева
Поля Георгиева
Поля Филипова
Славена Костадинова
Христина и Димитър Зареви
Янка и Валери Кунчеви

Успех!


ФОРЕВЪР СУПЕРГРИЙНС
е в България
Виж повече...

Новата хранителна добавка Форевър супергрийнс вече е в продажба и в България!

Във всяко пакетче се крие питателна порция от идеално комбинирани алое и повече от 20 плодове и зеленчуци. Растителните суперхрани и антиоксиданти помагат за подкрепа на имунната система, съдействат за поддържане на добър алкално-киселинен баланс в тялото, съюзник са в борбата със свободните радикали и ви зареждат с жизненост по всяко време и навсякъде.

621 Forever Supergreens / Форевър супергрийнс (30 пакетчета х 4,4 г) / 0,154 б.т. / ПЦП: 79,26 лв.

Цените за своето ниво можете да видите в обновения ни продуктов ценоразпис.

Поръчайте го още днес онлайн, по телефон или имейл!


Австралия ви
ОЧАКВА!
Виж повече...


НОВА система
за ПРЕЗЕНТАЦИИ и ОБУЧЕНИЯ
Виж повече...

Презентирането на продуктите и възможността за бизнес са по-лесни и по-приятни от всякога с НОВАТА СИСТЕМА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ на Форевър България.

За да улесним вашата работа с клиенти и кандидати, разработихме нова платформа за онлайн обучения. Освен тук в сайта ни, ще я откриете и в раздела ОТКРИЙТЕ ФОРЕВЪР на мобилното приложение Forever Bulgaria.

Тя съдържа основните обучения и презентации на едно място, разделени тематично в категории ПРОДУКТИ и БИЗНЕС. Заглавията са простички и ясни, за да се ориентирате лесно кое къде се намира.

Системата е създадена така, че да може да се използва еднакво удобно на всякакви устройства, като сме се постарали да направим дизайна максимално отзивчив за оптимално добра визуализация на всеки екран.

Ще видите също, че обученията са в два формата – видео и PowerPoint презентация, като някои от тях са само в единия, а други – и в двата. В какъв формат се предлага дадена презентация ще се ориентирате по иконките вдясно от заглавието ѝ. Изборът е ваш.

Убедени сме, че новата система ще ви хареса и ще улесни изграждането на бизнеса ви. Ние ще продължим да допълваме и обновяваме съдържанието и оформлението на презентациите, както и да добавяме нови, а вие просто ги използвайте активно.

КЪМ НОВАТА СИСТЕМА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ >>>


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.