Включи се Български  Македонски
      

Септемврийско обръщение на
СТЕФАН СТАЕВ,
управляващ директор на Форевър България
Виж повече...

Септември обикновено минава под знака на началото на учебната година. Стефан Стаев, управляващ директор на Форевър България, споделя една интересна идея как нещо, което свързваме изключително с живота на учениците, може да ни бъде полезно за успешното развиване на бизнеса. Чуйте го и го приложете - резултатите ще ви изненадат!Диамантеният Мениджър
МИКЛОШ БЕРКИЧ
ще ни гостува през октомври
Виж повече...


Не пропускайте
страхотното ни предложение!
Виж повече...


Жълтият куфар
може да бъде ваш!
Виж повече...


Промени във
ФИРМЕНАТА ПОЛИТИКА
от 1 септември 2017 г.
Виж повече...

Като трудолюбиви собственици на Форевър бизнес и отдадени новус клиенти, вие сте не просто неразделна част от компанията ни, а сте и членове на семейството на Форевър. Ето защо винаги търсим начини да ви поощряваме, като усъвършенстваме възможността за бизнес и начина ви на работа. Това включва периодично ревизиране на маркетинговия план и Фирмената политика, за да се уверим, че всяко правило възнаграждава справедливо и ефективно партньорите ни, които най-всеотдайно изграждат Форевър бизнеса си.

От 1 септември ще влязат в сила няколко промени във Фирмената политика, които ще продължат да помагат на Форевър бизнесите по света да се развиват успешно. Съветваме ви да ги прочетете внимателно и ако имате въпроси, да се свържете с офиса на Форевър България на тел.: 02 954 95 80 или на имейл flpb@flp.bg. Пълният текст на обновената Фирмена политика вече е публикуван в сайта ни, не пропускайте да се запознаете подробно и с него.


ВИЖТЕ ПРОМЕНИТЕ В ПОЛИТИКАТА >     ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ >


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...


seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.