Включи се Български  Македонски
      

Вземете БЕЗПЛАТЕН
слънцезащитен крем
АЛОЕ СЪНСКРИЙН през април
Виж повече...

От 1 април 2020 г. всяка поръчка на продукти над 200 лв. ще ви носи ПОДАРЪК - слънцезащитен крем АЛОЕ СЪНСКРИЙН с чисто алое вера за подхранена и нежна кожа.

Не пропускайте възможността да се включите, защото лятото ще дойде скоро и всички отново ще можем да излизаме и да се радваме на дългите слънчеви дни :)

Предложението е в сила до изчерпване на количествата.


ГЛОБАЛНО РАЛИ 2020
на живо онлайн
Виж повече...

Онлайн шоуто на Глобално рали 2020 ще бъде излъчвано на живо на 14 април от Централния офис на Форевър в Скотсдейл, щата Аризона!

Ще отпразнуваме постиженията на всички квалификанти Ралито и в програма Chairman’s Bonus, ще аплодираме усърдната ви работа през последната година и, разбира се, ще има вълнуващи новини за нови продукти!

Надяваме се, че всички сте здрави!

Ще ви очакваме на 14 април от 15.00 ч., за да празнуваме заедно!


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...

Всички събития, срещи и събирания на Форевър България са отменени за неопределено време във връзка с настоящата ситуация и предприетите от правителството мерки. Ще ви информираме, когато бъде възможно да ги възобновим.

Дотогава ви призоваваме да избягвате да се събирате лично с екипите си, а да използвате онлайн възможностите за комуникация.


В помощ
на вашия
КОРЕКТЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Условията, в които живеем и работим в момента, са особени и необичайни за всички ни. Хората са по-отворени да чуят за КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА и чудесните ни продукти за здраве и красота. Добре е да откликнем на интереса им, но с коректна информация и без да прекрачваме границите на разумния и добър тон, без да се изкушаваме да изказваме твърде смели и неодобрени твърдения за продуктите.

За да ви улесни, Форевър подготви за вас примерни коректни публикации, които можете директно да използвате в социалните мрежи. ТУК ще откриете готови текстове и изображения към тях. Просто кликнете върху картинката и тя ще се отвори в нов раздел, запазете я на компютъра си, копирайте текста към нея и създайте ефектна и коректна публикация във фейсбук профила или страницата си.

Пазете се и бъдете здрави!


Организация на работата
във Форевър България
от 16 март 2020 г.
Виж повече...

Във връзка с обявеното от правителството извънредно положение и желанието ни да предпазим максимално здравето на всички СФБ и служители на Форевър България от 16 март 2020 г. се въвеждат следните правила за работа в офиса и продуктовия център в София:

  1. Офисът и продуктовият център на Форевър България се затварят за всякакви посещения до нормализиране на обстановката в страната. Молби за регистрация ще бъдат приемани и обработвани чрез онлайн регистрацията или по имейл на адрес flpb@flp.bg. Всякакви други документи, свързани с дейността на СФБ, също ще се обменят по имейл.

  2. Продуктовият център ще обработва и изпраща заявки по куриер за София и страната както и досега.
    Препоръчваме да правите заявките си онлайн и да избягвате телефонни обаждания, за да не се налага да чакате дълго отговор на оператор.

  3. Продуктовия център няма да работи с клиенти и покупките в София ще се извършват само с куриерска доставка - до адрес или до поискване.

Предвид динамиката на ситуацията са възможни промени в обявения режим на работа на Форевър България съгласно указанията на хигиенно-санитарните власти. Имаме ангажимент да ви уведомим своевременно за всяка настъпила промяна.

Благодарим ви за разбирането!


ПОМОЩНИЦИ за вашия
УСПЕШЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Искате да си направите фейсбук страница, представяща вашия Форевър бизнес, но се колебаете как да я наречете? Или пък да създадете изображение, рекламиращо продукт или възможността за бизнес, но не сте сигурни какви шрифтове и цветове да ползвате, за да е в стила на Форевър? Чудите се дали подготвената от вас публикация за социалните мрежи отговаря на всички правила и изисквания? Представяме ви две изключително полезни ръководства в PDF формат, които ще отговорят на повечето ви въпроси, свързани с вашето онлайн присъствие като собственик на Форевър бизнес.

  • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
  • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.

Изтеглете ги, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.