Включи се Български  Македонски
      

Промоционалното количество
Активен пробиотик
Е ИЗЧЕРПАНО!
Виж повече...

Интересът ви към атрактивното ни предложение не стихва
и за съжаление наличните промоционални количества
от Форевър активен пробиотик вече са ИЗЧЕРПАНИ.

Благодарим ви за разбирането!


Шарени НАГРАДИ,
успешен БИЗНЕС
и ДОБРА КАУЗА
Виж повече...


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...


Представяме ви
четири великолепни
НОВИ ПРОДУКТА!
Виж повече...

Красивата и сияйна кожа е на една ръка разстояние с новата серия козметични продукти на Форевър за специализирани резултати. Уникалните продукти ще освежат и съживят кожата ви, съсредоточавайки се върху специфични потребности като липса на блясък, сухота, торбички и сенки под очите. Могат да бъдат добавени към всеки козметичен режим, да се погрижат за всеки тип кожа и да допълнят всички продуктови серии, за да удовлетворят оптимално личните ви потребности.

Представяме ви изглаждащия ексфолиант за копринена кожа, който отстранява мъртвите кожни клетки и замърсяването, балансиращия тоник за освежаване, успокояване и хидратиране на кожата след почистване, защитния дневен лосион със SPF 20, който подхранва и предпазва кожата ви през целия ден, и пробуждащия околоочен крем за красиви, живи очи и изчистване на торбичките, бръчките и сенките.

Поръчайте ги и ги опитайте още днес, за да се уверите лично в страхотното им действие и да можете да ги препоръчвате с ентусиазъм на клиентите си!


Дългоочакваната козметична колекция
ИНФИНИТ от ФОРЕВЪР
е вече тук!
Виж повече...

Инфинит от Форевър е най-новото в съвременната грижа за кожата, впрягащо силите на науката и на природата. Четирите уникални продукта, съчетани в колекцията, намаляват появата на фини линии и бръчици, изглаждат кожата, събуждат красотата отвътре навън и ви даряват със сияйна и овлажнена кожа, която изглежда и чувствате по-млада.

Представяме ви хидратиращия почистващ лосион, който незабавно овлажнява кожата и я зарежда с антиоксиданти, като същевременно отмива замърсяванията и омазняването, без да изсушава, стягащия серум, подобряващ еластичността на кожата, успокояващ и изглаждащ структурата ѝ, стягащия комплекс - първата ексклузивна козметична хранителна добавка на Форевър, която атакува стареенето отвътре навън и възстановяващия крем с повече от 15 обгрижващи кожата съставки.

Опитайте ги - не само ще видите разликата, но и ще я почувствате!


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.