Включи се Български  Македонски
foreverliving.com  Фейсбук  Vimeo канал  Инстаграм  YouTube канал  Абонамент за е-новини

Есенен тласък за бизнеса
Виж повече...

През септември споделяйте активно най-добрата бизнес възможност в света и включвайте нови сътрудници в екипа си. Помогнете на поне двама от новите си партньори да постигнат ниво Асистент Супервайзор. След края на месеца ще определим ТОП 3 СПОНСОРИ, ще ги поздравим, ще им отделим специално внимание на следващия Ден на успеха и ще ги наградим за усърдната работа с ваучер за любими Форевър продукти на стойност:

 1. място – 400 лв.
 2. място – 300 лв.
 3. място – 200 лв.

ВАЖНО!

За да се включат в състезанието, собствениците на Форевър бизнес трябва да спонсорират най-малко трима нови сътрудници през месеца.

Новоспонсорирани сътрудници, отказали да получат първата си поръчка, ще бъдат изключвани от общия брой спонсорирани новус клиенти на спонсора си.

Резултатите от състезанието ще бъдат обявени на 15 октомври.


А разширилите първата си линия през септември ще се сдобият и със специален подарък – за всеки лично спонсориран нов сътрудник ще получават практична и симпатична чанта за многократна употреба с логото на Форевър, която се събира в малка топка, за да е с вас винаги и навсякъде.

СПОНСОРИРАЙТЕ СМЕЛО, ПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ, СПОДЕЛЯЙТЕ ФОРЕВЪР!

ВАЖНО!

 1. Брандираните торби за многократна употреба от промоцията ще можете да получите след потвърдено плащане на поръчките на новите партньори в екипа си.
 2. Промоцията е в сила от 1 до 30 септември 2020 г.
 3. Промоцията е валидна за собственици на Форевър бизнес и новус клиенти, регистрирани в България.

Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...

През септември ни предстоят следните онлайн представяния в платформата ZOOM:

17 септември / 18.30 ч. ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОДУКТИТЕ НА ФОРЕВЪР с ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА, Мениджър, квал. ОРЕЛ

24 септември / 18.30 ч. ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ с КАТЕРИНА АНАНИЕВА, Мениджър

Можете да участвате от компютър, таблет или смартфон. Кликнете върху заглавието, за да се включите в съответното представяне.

Забележка: молим да имате предвид, че записването на представянията не е позволено! Благодарим ви!

Очакваме ви!


БЛОГЪТ
на Форевър България е тук!
Виж повече...

С гордост и радост ви представяме най-новото попълнение към онлайн инструментите за вашия бизнес – новия БЛОГ на Форевър България! Той ще поеме щафетата от печатния месечен бюлетин, за да ви представя интересни и полезни материали за продуктите, бизнеса и вашите успехи по съвременен и атрактивен начин. Всеки материал може да се споделя директно в социалните мрежи, за да привличате нови сътрудници и клиенти, а и да поддържате интереса на екипа си към Форевър.

Блогът е разделен на категории, за да намирате с лекота точното съдържание, което искате да прочетете или споделите. Освен чудесните нови материали за август, които сме подготвили за вас, в новия БЛОГ ще откриете и текстове от последните два броя на месечния ни бюлетин. Така от самото начало ще разполагате с богато съдържание за разширяване на личните познания и за работа с клиентите, екипа и потенциалните сътрудници.

Сигурни сме, че свежото ни онлайн начинание ще ви хареса много и ще се превърне в безценен източник на информация за вашите Форевър дейности.

Разгледайте БЛОГА още сега!


Австралия ви
ОЧАКВА!
Виж повече...


ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ
за успешен бизнес
Виж повече...

Форевър разработи няколко изключително полезни ръководства в PDF формат, които да ви помагат да развивате бизнеса си онлайн и не само.

 • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.
 • ПРОГРАМИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ – представя щедрите програми за стимулиране, които Форевър предлага на всички всеотдайни собственици на бизнес – Глобално рали, Мениджър ОРЕЛ, Forever2Drive, Chairman's Bonus, Глобален лидерски екип. Запознайте се с тях и си поставете за цел да се квалифицирате!
 • КРАТЪК ZOOM НАРЪЧНИК – във Форевър България избрахме да комуникираме онлайн чрез платформата ZOOM. Този кратък наръчник ви запознава с основните стъпки, ако и вие решите да я използвате, за да движите бизнеса си онлайн.
 • ВЪЗСТАНОВЕТЕ КОНТАКТИТЕ СИ – когато споделяме бизнеса, не бива да забравяме, че от предложението ни могат да се интересуват не само нови хора, но и онези, с които сме говорили по-рано и са ни отказали. В живота си всеки постоянно се променя и израства и моментът е добър да потърсите тези хора отново и да проверите дали Форевър не е подходящ за тях днес. Това ръководство ще ви даде насоки как да подходите към възстановяването на старите си контакти.

Изтеглете дигиталните наръчници, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


РАБОТА
НА ПРОДУКТОВИЯ ЦЕНТЪР
Виж повече...

Продуктовият център на Форевър България в София работи при спазване на следните хигиенни мерки:

 1. В магазина може да има не повече от двама купуващи едновременно. Молим останалите да изчакват реда си навън и да спазват дистанция един от друг.

 2. Допускат се единствено хора с маски. Без маска няма да можете да влезете в продуктовия център.

 3. За предпочитане са картови плащания. Ще сме ви благодарни, ако избягвате плащанията в брой.

 4. Желателно е да имате предварително попълнена заявка. За ваше и за наше улеснение, а и за по-бързо обработване на поръчките ви, ще се радваме да идвате с попълнени бланки за заявки.

Рецепцията на офиса на Форевър България работи, но залите за презентации и тоалетната все още не са отворени.


В помощ на вашия
КОРЕКТЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Условията, в които живеем и работим в момента, са особени и необичайни за всички ни. Хората са по-отворени да чуят за КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА и чудесните ни продукти за здраве и красота. Добре е да откликнем на интереса им, но с коректна информация и без да прекрачваме границите на разумния и добър тон, без да се изкушаваме да изказваме твърде смели и неодобрени твърдения за продуктите.

За да ви улесни, Форевър подготви за вас примерни коректни публикации, които можете директно да използвате в социалните мрежи. ТУК ще откриете готови изображения и текстове за ефектни и коректни публикации в профила или страницата ви във фейсбук, инстаграм или друга мрежа по избор.

Пазете се и бъдете здрави!


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.