Включи се Български  Македонски
      

Разказвайте за
любимите си АЛОЕ ВЕРА НАПИТКИ
и спонсорирайте НОВИ ХОРА
Виж повече...

Всички точки от алое вера напитки и от алое напитки, включени в пакети, купени в периода от 1 януари до 31 март от нови, лично спонсорирани собственици на Форевър бизнес, ще ви квалифицират за участие в състезанието и ще ви дадат възможност да си спечелите iPad или друг сходен таблет или Apple Watch или подобен смарт-часовник!

Подробности за състезанието ще откриете ТУК.


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...


Глобална промяна от 1 февруари 2020 г.
Виж повече...

В последно време всички сме свидетели на повишаващия се стандарт на живот навсякъде около нас, който е неминуемо свързан и с повишаване на цените на почти всички стоки, услуги, суровини и материали. Този фактор неизбежно оказва влияние и върху разходите за суровини, производство и дистрибуция на продуктите на компанията, което налага да индексираме с минимален процент цените
на всички алое напитки.

От 1 февруари 2020 г. цените на алое напитките на Форевър в ще бъдат
увеличени с 3% в целия свят. Това поскъпване всъщност е по-малко от общата инфлация за изминалите две години и не се очаква да повлияе негативно продажбите ви.

Обновен ценоразпис с актуализираните цени на алое напитките и пакетите, в които са включени, можете да изтеглите от ТУК.


ПОМОЩНИЦИ за вашия
УСПЕШЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Искате да си направите фейсбук страница, представяща вашия Форевър бизнес, но се колебаете как да я наречете? Или пък да създадете изображение, рекламиращо продукт или възможността за бизнес, но не сте сигурни какви шрифтове и цветове да ползвате, за да е в стила на Форевър? Чудите се дали подготвената от вас публикация за социалните мрежи отговаря на всички правила и изисквания? Представяме ви две изключително полезни ръководства в PDF формат, които ще отговорят на повечето ви въпроси, свързани с вашето онлайн присъствие като собственик на Форевър бизнес.

  • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
  • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.

Изтеглете ги, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.