Включи се Български  Македонски
      

Готови ли сте
за СУПЕР НАГРАДИ?
Виж повече...

Тази година стартираме новогодишната треска с месец по-рано!

Не пропускайте да се включите, защото наградите наистина СИ ЗАСЛУЖАВАТ. За да участвате, трябва само до края на годината да направите една или повече поръчки за поне 140,00 лв.* Номерът на всяка фактура автоматично ще бъде включен в тегленето.

По традиция то ще стане в началото на януари догодина на първия Мениджърски съвет и ще бъде извършено от водещите собственици на Форевър бизнес в България.

Вижте пълния списък на ЧУДЕСНИТЕ НАГРАДИ, които сме ви подготвили:

Харесват ли ви? Включете се!

* Поръчки на стойност от 140 до 280 лв. ще участват в томболата с един талон, от 280 до 420 лв. – с два талона, над 420 лв. – с три талона.


Обновен
ПРОДУКТОВ НАРЪЧНИК
Виж повече...

Осъвременихме един от най-полезните инструменти за работа!

Прочетете какво съдържа всеки от любимите ви продукти, какви са основните му свойства, как да се възползвате оптимално от тях и много други ценни факти и съвети. Запознавайте с лекота клиентите си с най-важното за произвежданото от Форевър!

Поръчайте го още сега лично, онлайн или по телефона!


Очарователна нова листовка
за ЧАЯ НА ФОРЕВЪР
Виж повече...


ПОМОЩНИЦИ за вашия
УСПЕШЕН БИЗНЕС
Виж повече...

Искате да си направите фейсбук страница, представяща вашия Форевър бизнес, но се колебаете как да я наречете? Или пък да създадете изображение, рекламиращо продукт или възможността за бизнес, но не сте сигурни какви шрифтове и цветове да ползвате, за да е в стила на Форевър? Чудите се дали подготвената от вас публикация за социалните мрежи отговаря на всички правила и изисквания? Представяме ви две изключително полезни ръководства в PDF формат, които ще отговорят на повечето ви въпроси, свързани с вашето онлайн присъствие като собственик на Форевър бизнес.

 • НАРЪЧНИК ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – помага ви да използвате ефективно корпоративната визия на компанията (лога, цветове и шрифтове), да създавате коректно и стойностно присъствие в социалните мрежи, да започнете да оформяте марката на собствения си бизнес с Форевър и да се ориентирате в изобилието от дигитални канали.
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕТИЧЕН БИЗНЕС – съдейства ви да научите повече за спазването на правилата на компанията и етичния кодекс на мрежовата индустрия като цяло, предоставя инструменти за изграждане на силен, етичен и развиващ се бизнес за дългосрочен успех.

Изтеглете ги, разгледайте ги, използвайте ги, споделяйте ги с новите си сътрудници.


Нови МИНИ ОПАКОВКИ
за МАКСИМАЛНИ резултати
Виж повече...

Точно навреме за Коледните и Новогодишните празници от днес можете да купите любимите напитки Алое бери нектар и Алое и праскови и в мини опаковки от 330 мл онлайн или в продуктовия център на Форевър България.

Малките чаровни разфасовки бързо грабнаха симпатиите на всички. Удобни са за носене навсякъде, няма нужда да стоят дълго в хладилника и така напитката в тях е винаги свежа и прясна, транспортират се по-лесно, защото малката опаковка е по-здрава. А сега вече дават възможност на клиентите ви да опитат и трите вкуса, за да си изберат кой предпочитат.

Мини напитките могат да се превърнат и в отличен инструмент за промотиране на вашия Форевър бизнес. Използвайте ги активно! Пък и вече знаете, че пакетът от 12 бр. мини опаковки ви носи предимство в точките – вместо 0,408 б.т. получавате 0,449 б.т., за да расте бизнесът ви още по-устремно!

73512 Forever Aloe Berry Nectar Mini / Алое бери нектар мини 12 x 330 мл / 0,449 б.т. / ПЦП: 209,72 лв.
77812 Forever Aloe Peaches Mini / Алое и праскови мини 12 x 330 мл / 0,449 б.т. / ПЦП: 209,72 лв.

Цените за своето ниво можете да видите в продуктовия ни ценоразпис.


Квалифицирайте се
за БЕЗПЛАТНО УИКЕНД БИЗНЕС ОБУЧЕНИЕ
на Охридското езеро
Виж повече...

Предлагаме ви да спечелите напълно безплатно участие в бизнес обучението, което включва:

 • транспорт с автобус София-Охрид-София
 • две нощувки в стандартна (двойна) стая в петзвездния хотел Изгрев на брега на Охридското езеро
 • празнична вечеря и DJ парти за всички участници
 • две закуски и вечери на блок маса
 • БИЗНЕС ОБУЧЕНИЕ
Период на състезанието от 1 ноември 2019 г. до 31 януари 2020 г.

Условията за квалификация са разделени и съобразни с всяко от нивата в маркетинговия план на Форевър.

Прочетете ги внимателно, съставете план и да започваме!

Ще се видим в Охрид на 27-28 март!

Подаряваме ви
ПРЕЦИЗНА ТЕЧНА ОЧНА ЛИНИЯ „СОНЯ“
Виж повече...


Предстоящи
СЪБИТИЯ
Виж повече...


Австралия ви
ОЧАКВА!
Виж повече...


Нека заедно да станем част от
НЕЩО СТОЙНОСТНО
Виж повече...

Вече знаете за партньорството между Форевър Ливинг Продъктс и глобалната благотворителна организация „Да се изправим срещу глада“ и стремежът на компанията ни да даде своя принос да сложим край на глада по света до 2030 година.

Наближава краят на двугодишния период, през който Рекс и Грег поставиха пред всички ни амбициозната цел да купим и пакетираме общо 5 000 000 порции храна. По целия свят се организират събития за пакетиране на храна и набиране на средства. Призоваваме ви и ние в България да се включим в ударния завършек, като подпомогнем впечатляващата кауза!

Най-директният начин да допринесете за хуманната кауза на Рекс, Грег и Форевър е с дарение. За да ви улесним, създадохме четири симпатични картички с няколко от най-популярните продукти на Форевър – гела от алое вера, Форевър кидс, програма С9 и трите алое напитки в Тетра пак. С тях ще можете едновременно да печелите нови клиенти и да помагате за благородната кауза.

Комплектът от четири картички (код: 1140) е на символичната цена от 1,00 лв. – стойността на една порция топла храна за гладуващо дете. За много от малчуганите, чиито семейства и училища получават помощ от организацията „Да се изправим срещу глада“, това е единственото ядене през целия ден и ги насърчава да не отсъстват от училище.

Купете ги още днес или пък подкрепете каузата по друг начин. Вижте вариантите:

 1. С превод по банкова сметка на Форевър България - IBAN: BG86BPBI79401047341101 (основание: ДАРЕНИЕ).

 2. В специалните прозрачни кутии, поставени на рецепцията и в продуктовия център на офиса на Форевър България в София.

 3. Като посетите дарителския ни щанд в Sofia Event Centre на следващия ни Ден на успеха на 12 октомври 2019 г.

 4. Като посетите forever-giving.org и дарите онлайн чрез картово плащане.

Как Форевър напредва към целта си можете да следите на foreverwerise.org.

Нека всички заедно направим едно последно усилие!

БЛАГОДАРИМ ВИ!


Система
за ПРЕЗЕНТАЦИИ и ОБУЧЕНИЯ
Виж повече...

Презентирането на продуктите и възможността за бизнес са по-лесни и по-приятни от всякога със СИСТЕМАТА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ на Форевър България.

За да улесним вашата работа с клиенти и кандидати, разработихме съвременна платформа за онлайн обучения. Освен тук в сайта ни, ще я откриете и в раздела ОТКРИЙТЕ ФОРЕВЪР на мобилното приложение Forever Bulgaria.

Тя съдържа основните обучения и презентации на едно място, разделени тематично в категории ПРОДУКТИ и БИЗНЕС. Заглавията са простички и ясни, за да се ориентирате лесно кое къде се намира.

Системата е създадена така, че да може да се използва еднакво удобно на всякакви устройства, като сме се постарали да направим дизайна максимално отзивчив за оптимално добра визуализация на всеки екран.

Ще видите също, че обученията са в два формата – видео и PowerPoint презентация, като някои от тях са само в единия, а други – и в двата. В какъв формат се предлага дадена презентация ще се ориентирате по иконките вдясно от заглавието ѝ. Изборът е ваш.

Убедени сме, че платформата ще ви хареса и ще улесни изграждането на бизнеса ви.

КЪМ СИСТЕМАТА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ >>>


Изтеглете
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Forever Bulgaria!
Виж повече...

ПРЕДИМСТВОТО ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН

Най-голямото предимство в технологичната ера е точната и навременна информация. С мобилното приложение Forever Bulgaria ще бъдете винаги една крачка напред.

Изтеглете го още днес от Google Play и App Store!

   

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.