www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Полезно

ПРОВЕРЕТЕ БОНУСНИТЕ СИ ТОЧКИ ОНЛАЙН
 
За ваше улеснение Форевър Ливинг Продъктс създаде електронна система, която позволява на всеки собственик на Форевър бизнес да следи ръста на своя бизнес в интернет. Когато вие или сътрудник от вашата мрежа направите поръчка, тя се въвежда в единната компютърна система на Форевър в САЩ. След това информацията за нея се отразява в интернет, за да сте в течение как работи групата ви. Обработката на информацията изисква известно време, затова имайте предвид, че данните в интернет показват състоянието на групата ви от предходния ден.

ПРОВЕРКА НА
БОНУСНИ ТОЧКИ

АКО ПРОВЕРЯВАТЕ ТОЧКИТЕ СИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ

Първият екран, който ще видите, е:
 
 
За да продължите, е необходимо да въведете своето потребителско име и парола. Ако в молбата си за регистрация си сте посочили верен и четливо изписан имейл адрес, при регистрацията си сте получили от нас приветствие по електронна поща, което съдържа вашето потребителско име и парола. Ако не сте ни дали електронен адрес, звъннете ни по телефона, или ни пишете на flpb@flp.bg, за да получите от нас временна парола за достъп.

Като потребителско име можете да използвате или своя пълен регистрационен номер, или имейл адреса, който сте посочили в молбата си за регистрация. Въведете избраното от вас в полето „Рег. № или Email”. Ако предпочетете да използвате регистрационния си номер, изпишете го слято, без тирета или интервали (359001222222). Паролата въведете в полето „Парола”.

След като въведете данните си правилно и натиснете бутона „Вход”, ще видите екрана „Настройки за защита”:

 

Той съдържа три полета: „Стара парола” – тук трябва да въведете същата парола, с която току-що сте влезли в сайта; „Нова парола” – тук трябва да въведете парола, която ще знаете само вие и ще ползвате оттук нататък за достъп до сайта; „Потвърдете новата парола” – отново въведете същата нова парола за потвърждение. Следват полета с контролен въпрос, който трябва да изберете от падащия списък, както и таен отговор, който дефинирате сами. След като сте попълнили всички полета и сте сигурни, че помните новата парола, която ще ползвате в бъдеще, натиснете с мишката бутона „Запази”. След като затворите потвърждението за актуализация на паролата, ще преминете към раздела за собственици на Форевър бизнес.

Още на началната страница в лентата вляво ще видите графика на своя обем от предходния и/или настоящия месец, а жълтата бутилка гел от алое илюстрира напредъка ви към следващото ниво в маркетинговия план. За да разгледате по-подробни данни за бонусните си точки, натиснете връзката „Точки и справки за бонуси”.

 

Преди да проверите бонусните си точки за първи път, трябва да „подпишете” декларацията „Данни за обем”:

 

С мишката отбележете кутийката преди „Декларирам, че съм прочел/а…”, а в празното поле въведете името си на латиница, както е изписано в поздравлението в горната част на екрана (пример: IVAN PETROV). Натиснете бутона „Съгласен съм” и ще продължите към подробните данни за вашите бонусни точки от настоящия и предходните два месеца. Ако имате екипи в чужди държави, можете да видите точките и от тях. Ако желаете да видите детайлна справка за точките на сътрудниците от вашата първа линия за настоящия и предходните два месеца, изберете „Моята мрежа” от менюто вляво. Тази справка ви дава възможност да следите издигането в ниво на лично спонсорираните от вас собственици на Форевър бизнес.

© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org