www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ
 
Тези специално подбрани и съчетани продукти ще ви запознаят с най-доброто, което Форевър Ливинг предлага.
 
Код: 001
ПЦП: 979,98 лв.
Повече  
Touch of Forever
Докосване до Форевър
Чудесно запознаване с богатия асортимент от продукти на Форевър Ливинг. В големия пакет ще откриете 25 продукта – и за здраве, и за лични грижи, както и комплект печатни материали. Освен за лично запознаване с Форевър, можете да използвате комбинирания пакет и за да помогнете и на близките си да открият какво предлага компанията.
Код: 005
Цена само за новорегистриран новус клиент: 699,72 лв.
Повече  
Fast Start Pack
Стартов пакет
Ако сте заинтригувани от възможностите за изграждане на собствен Форевър бизнес, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Освен това е прекрасен начин лично да опитате най-популярните продукти и да започнете да ги предлагате на потенциалните си клиенти.
Код: 075
ПЦП: 504,03  лв.
Повече  
Mini Touch of Forever Nutritionals
Малък комбо пакет
Хранителни добавки
Специална подборка от най-популярните хранителни добавки на Форевър, която ще ви зареди с жизненост. Опитайте продуктите с ефикасни формули и висококачествени съставки, които помагат на милиони по света да изглеждат и да се чувстват по-добре.
Код: 076
ПЦП: 504,03  лв.
Повече  
Mini Touch of Forever Personal Care
Малък комбо пакет Лична хигиена
Най-обичаните козметични продукти от алое вера на Форевър ще ви дадат възможност да се насладите на великолепното действие на растението върху кожата. Освежете, овлажнете и подхранете цялото си тяло с доказаните продукти за лични грижи на компанията.
Код:
456 (Aloe Gel)
457 (Berry Nectar)
ПЦП: 483,10 лв. Повече  
Vital5
Витал5
Комплектът съчетава пет великолепни Форевър продукта – действайки заедно, те компенсират евентуални дефицити и осигуряват ключови нутриенти, необходими на тялото ви, за да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре.
Код: 003
ПЦП: 504,03  лв.
Повече  
Aloe Drinks Pack
Напитки
В този пакет ще откриете селекция от чудесните напитки на Форевър – четири бутилки гел от алое, три нектара от алое и боровинки, два нектара от алое и праскови и един вкусен Поместийн пауър плюс бланки и печатни материали.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  
© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org