www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ
 
Тези специално подбрани и съчетани продукти ще ви запознаят с най-доброто, което Форевър Ливинг предлага.
 
Код: 001
ПЦП: 1012,54 лв.
Повече  
Touch of Forever
Докосване до Форевър
Чудесно запознаване с богатия асортимент от продукти на Форевър Ливинг. В големия пакет ще откриете 25 продукта – и за здраве, и за лични грижи, както и комплект печатни материали. Освен за лично запознаване с Форевър, можете да използвате комбинирания пакет и за да помогнете и на близките си да открият какво предлага компанията.
Код: 005
Цена само за новорегистриран новус клиент: 727,90 лв.
Повече  
Fast Start Pack
Стартов пакет
Ако сте заинтригувани от възможностите за изграждане на собствен Форевър бизнес, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Освен това е прекрасен начин лично да опитате най-популярните продукти и да започнете да ги предлагате на потенциалните си клиенти.
Код: 71633
3 х 330 мл
3 х 10 г
ПЦП: 68,21 лв.
Повече  
ARGI+ & Aloe Mini TriPak
ТриПак АРГИ+ и алое мини
Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре. Новият комбиниран пакет на Форевър включва три мини опаковки ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА по 330 мл и три пакетчета АРГИ+.
Код:
456 (Aloe Gel)
457 (Berry Nectar)
ПЦП: 503,90 лв. Повече  
Vital5
Витал5
Комплектът съчетава пет великолепни Форевър продукта – действайки заедно, те компенсират евентуални дефицити и осигуряват ключови нутриенти, необходими на тялото ви, за да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре.
Код: 7153
3 х 1 литър
ПЦП: 162,01 лв.
Повече  
Aloe Vera Gel TriPack
ТриПак - гел от алое вера
Троен пакет с любимия и неповторим Гел от алое вера. Напитката подпомага храносмилането и имунитета на тялото ви, изпълва ви с жизненост.
Код: 7343
3 х 1 литър
ПЦП: 162,01 лв.
Повече  
Aloe Berry Nectar TriPak
ТриПак - алое бери нектар
Троен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар. Вкусната напитка се грижи за храносмилането, имунитета и отделителната система.

Код: 7773
3 х 1 литър
ПЦП: 162,01 лв.
Повече  
Forever Aloe Peaches TriPak
ТриПак - алое и праскови
Троен пакет с ароматната и вкусна напитка Алое и праскови. Алое и праскови се грижи за храносмилането, имунитета и жизнеността ви.

Код: 7333
3 х 1 литър
ПЦП: 162,01 лв.
Повече  
Aloe Drinks TriPak
ТриПак - алое напитки
Троен пакет с трите великолепни алое напитки на Форевър - гел от алое вера, алое бери нектар и алое и праскови. Идеален за продуктови представяния - запознайте клиентите си с различните разновидности на алое напитките, за да ги опитат и да си изберат тази, която им допада най-много.
Код: 003
ПЦП: 533,34 лв.
Повече  
Aloe Drinks Pack
Напитки
В този пакет ще откриете селекция от чудесните напитки на Форевър – четири бутилки гел от алое, три нектара от алое и боровинки, два нектара от алое и праскови и един вкусен Поместийн пауър плюс бланки и печатни материали.
Код: 075
ПЦП: 522,30 лв.
Повече  
Mini Touch of Forever Nutritionals
Малък комбо пакет
Хранителни добавки
Специална подборка от най-популярните хранителни добавки на Форевър, която ще ви зареди с жизненост. Опитайте продуктите с ефикасни формули и висококачествени съставки, които помагат на милиони по света да изглеждат и да се чувстват по-добре.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  
© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org