www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ
 
Тези специално подбрани и съчетани продукти ще ви запознаят с най-доброто, което Форевър Ливинг предлага.
 
Код: 001
ПЦП: 979,98 лв.
Повече  
Touch of Forever
Докосване до Форевър
Докоснете се до вълшебството алое вера и качествените продукти на Форевър с този комбиниран пакет. Той съдържа някои от най-популярните ни продукти за здраве и красота, плюс допълнителни материали, които ще ви запознаят по-подробно не само с продуктите, но и с уникалната възможност за изграждане на собствен бизнес, която компанията предлага.
Код: 005
Цена само за новорегистриран новус клиент: 699,72 лв.
Повече  
Fast Start Pack
Стартов пакет
Заинтригувани ли сте от възможността да си изградите собствен Форевър бизнес? Тогава този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени за СФБ с общо 35% отстъпка. Освен това е чудесен начин лично да опитате най-популярните продукти и да започнете да ги предлагате на хората около себе си.
Код: 075
ПЦП: 504,03  лв.
Повече  
Mini Touch of Forever Nutritionals
Малък комбо пакет
Хранителни добавки
Специална подборка от най-популярните хранителни добавки на Форевър, която ще ви зареди с жизненост. Опитайте продуктите с ефикасни формули и висококачествени съставки, които помагат на милиони по света да изглеждат и да се чувстват по-добре.
Код: 076
ПЦП: 504,03  лв.
Повече  
Mini Touch of Forever Personal Care
Малък комбо пакет Лична хигиена
Най-обичаните козметични продукти от алое вера на Форевър ще ви дадат възможност да се насладите на великолепното действие на растението върху кожата. Освежете, овлажнете и подхранете цялото си тяло с доказаните продукти за лични грижи на компанията.
Код:
456 (Aloe Gel)
457 (Berry Nectar)
ПЦП: 483,10 лв. Повече  
Vital 5
Витал 5
Комбинираният пакет Витал 5 е уникално решение за пълноценно хранене с лекота. Във този удобен пакет ще откриете Гел от алое вера, Форевър дейли, Активен пробиотик, Арктическо море и АРГИ+. Заедно тези пет продукта ще ви зареждат с жизненост и енергия всеки ден.
Код: 003
ПЦП: 504,03  лв.
Повече  
Aloe Drinks Pack
Напитки
В този пакет ще откриете селекция от чудесните напитки на Форевър – четири бутилки гел от алое, три нектара от алое и боровинки, два нектара от алое и праскови и един вкусен Поместийн пауър плюс бланки и печатни материали.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  
© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org