www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 634C
Цена само за преференциални клиенти: 744,73 лв.
Start Your Personal Use Pack
Пакет „Погрижи са за себе си“
Първата цел на всеки, който се включи във Форевър, е да изпълни условията за пазаруване с 30% отстъпка от препоръчителните цени за клиенти и да се издигне на ниво Асистент Супервайзор. Така първоначалната отстъпка от 5% за преференциален клиент скача на 30% за Асистент Супервайзор и получавате право на допълнителен бонус СТИМУЛ, ако сте активни с 4 б.т.

Пакетът „Погрижи се за себе си“ ви дава чудесна възможност да станете Асистент Супервайзор и да започнете да изграждате екип от сътрудници. Купувате само 1,501 б.т. или 744,73 лв., получавате 2,000 б.т. Спестявате над 260 лв.!

Какво има в кутията?
„Погрижи се за себе си“ предлага любимците на Форевър, които всеки може да включи в ежедневието си веднага и лично да се убеди в качествата им. Някои ще заменят задължителните за етажерката в банята – паста за зъби, дезодорант, продукти за грижа за кожата. В хладилника удобно ще се настанят алое напитките, а чудесните добавки на Форевър, които са част от пакета, ще допълнят картината, за да е преобразяването пълно. Ще се наслаждавате на ползите от продуктите ежедневно, за да можете с въодушевление да започнете да споделяте личния си опит с близки и познати, и така да стартирате и бизнес пътешествието си с Форевър.

ПРОДУКТИ
Гел от алое вера, Алое бери нектар, Алое и праскови, Алое липс (3 бр.), Форевър брайт, Алое фърст, Алое прополис крем, Сух алое дезодорант, Алое балсам за след бръснене, Алое вера гел, Загряващ алое лосион, АРГИ+, Дълбоко овлажняващ крем, Форевър актив ПРО-Б, Шампоан от алое и жожоба, Балсам алое и жожоба, Алое сапун за ръце.

ПЕЧАТНИ И МАРКЕТИНГОВИ МАТЕРИАЛИ
Молба за регистрация (5 бр.), Продуктов каталог (5 бр.), работна книга „Първи стъпки към Мениджър“, Алое брошура (5 бр.), листовка „Арги+“ (5 бр.), листовка „ФАБ“ (5 бр.), листовка „Витолайз“ (5 бр.), листовка „Форевър брайт“ (5 бр.), листовка „Форевър кидс“ (5 бр.), листовка „Глътка здраве“ (5 бр.), листовка „Активен живот с Форевър“ (5 бр.)

Виждате, че пакетът съдържа продукти, които ще ви помагат да изглеждате и да се чувствате по-добре. Те са допълнени от полезни маркетингови материали за по-подробна информация и споделяне с близки и познати.

ПРЕДИМСТВА НА ПАКЕТА
  • Плащате 1,510 б.т., а получавате 2,000 б.т.
  • Незабавно издигане до ниво Асистент Супервайзор
  • Квалификация за покупки с общо 30% отстъпка и възможност за допълнителен 5% бонус СТИМУЛ
  • Преференциалните клиенти могат да го купят по всяко време.
  • Кодовете за поръчка и съдържанието са почти идентични навсякъде в Европа.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.