Включи се Български  Македонски
      

Често задавани
ВЪПРОСИ
Виж повече...

Поздравяваме ви за взетото решение да започнете собствен бизнес с Форевър!

Ако имате въпроси и нужда от разяснения кое как се прави, вижте информацията на тази страница – надяваме се, че подробните описания на основните дейности, свързани с вашия Форевър бизнес, ще ви бъдат полезни.

Съвет: в списъка по-долу изберете темата, която ви интересува. Тя ще се разгъне и ще можете да прочетете отговора на съответния въпрос или с кликване върху изображението ще отворите по-подробно обяснение.


Как да се свържа с офиса на Форевър
и какво е работното ви време?
Виж повече...

Офисът на Форевър България се намира в столичния кв. Иван Вазов на ул. „Бурел“ 41Б, като входът на сградата е откъм ул. „Янко Забунов“. Продуктовият център, в който можете да направите своята поръчка за продукти, се намира на 30-ина метра източно от офиса - на ъгъла на ул. „Янко Забунов“ и бул. „Петко Каравелов“.

Можете да се свържете с нас на телефони 02 954 95 80 и 02 953 18 14, да ни изпратите факс на номер 02 954 96 68, да ни пишете по имейл на адрес flpb@flp.bg и да разгледате уебсайтовете ни foreverliving.com и www.flp.bg

Как да стигнете до офиса ни с градски транспорт
С трамвай
На около 5 минути пеша от офиса ни имат спирка трамваи 1 и 6. Ако пътувате от центъра, слезте на спирка „14-ти ДКЦ“ и продължете по бул. Витоша в посоката на движение на трамвая до следващата пряка - ул. „Янко Забунов“. Пресечете бул. „Витоша“ на пешеходната пътека и продължете по левия тротоар на ул. „Янко Забунов“. Първата пряка е ул. „Бурел“ и на ъгъла ѝ ще видите офиса на Форевър България.

С метро
На около 15-20 минути пеша се намира метростанция „Европейски съюз“ по линия 2 на столичното метро. Ако изберете този начин на придвижване, след излизане от станцията трябва да пресечете частта на Южния парк зад музея „Земята и хората“ и да продължите по бул. „Петко Каравелов“ до ул. „Янко Забунов“.

С автобус
Спирката на автобуси 76, 204 и 604 „ПГ Текстил и моден дизайн“ е на около 10 минути пеша от нашия офис, а спирка „Южен парк“ на автобус 102 се намира на около 5 мин.

Работното време на продуктовия ни център на бул. „Петко Каравелов“ 34 е от 10.00 до 19.00 ч. в понеделник и от 9.30 до 19.00 ч. от вторник до петък.

Административната част на офиса на Форевър България на ул. „Бурел“ 41Б е на ваше разположение от понеделник до петък от 9.00 до 19.00 ч.


Как мога да регистрирам
НОВ СЪТРУДНИК?
Виж повече...

Всеки регистриран собственик на Форевър бизнес на ниво Асистент Супервайзор или по-високо, квалифициран за покупки по цени на едро, може да спонсорира нови партньори в екипа си.

Най-лесно и бързо можете да включите новия си кандидат чрез нашата онлайн система за регистрация.

Печатни молби за регистрация на собствен Форевър бизнес, окомплектовани с продуктов ценоразпис, можете да купите (код: 1001), или да изтеглите в PDF формат.

За да регистрирате нов сътрудник, трябва да ни изпратите неговата четливо и изцяло попълнена и подписана молба, придружена от първата му заявка.

Повече подробности за начина на работа във Форевър, както и за вашите права и задължения, ще откриете във Фирмената политика на Форевър.

Вижте следващия въпрос за подробно обяснение на процедурата за онлайн регистрация.


Как да регистрирате
НОВ СЪТРУДНИК
чрез онлайн системата на Форевър?
Виж повече...

Вижте как можете да включвате нови сътрудници в екипа си с помощта на системата ни за онлайн регистрация.

Предлагаме ви пътеводител към всяка стъпка, за да можете да обяснявате на новите си кандидати какво да правят и да ги водите уверено през процедурата.


Попълване на молба за
РЕГИСТРАЦИЯ
на собствен Форевър бизнес
Виж повече...

Кандидатите ви задават много въпроси, когато видят молбата за регистрация на собствен Форевър бизнес? Или пък самите вие искате да станете част от семейството на Форевър, но формулярът ви обърква и имате нужда от помощ?

Гледайте тази кратка презентация, разясняваща всяка част от молбата за регистрация, за да разберете кои данни са ни необходими и защо.

Съвет: стартирайте презентацията, като кликнете върху нея, а после използвайте стрелките (← и →) или плъзгача в долната й част, за да се движите между отделните елементи. Моля имайте предвид, че презентацията е във Flash формат, който не се поддържа от браузъра Chrome, можете да я гледате в Mozilla Firefox.


Как стават
ПОРЪЧВАНЕТО, ПЛАЩАНЕТО и ДОСТАВКАТА
на продукти?
Виж повече...

Продуктите на Форевър Ливинг се разпространяват на принципа на мрежовия маркетинг. Само регистрирани собственици на Форевър бизнес купуват продукти с отстъпка и директно от компанията. Крайните потребители купуват чрез посредничеството на собственик на Форевър бизнес и на препоръчителни цени за клиенти без отстъпка.

На новус клиентите и собствениците на Форевър бизнес предлагаме няколко лесни начина за покупка на продукти от Форевър:

  • Онлайн – вижте следващите две теми с подробни инструкции как да влезете в личния си профил във foreverliving.com и как да направите онлайн поръчка. Ще видите, че да купите любимите си продукти от нашия онлайн магазин е много лесно. Плащането може да бъде с наложен платеж, по банков път (платежно нареждане или вноска на каса) по сметка на Форевър България, интернет плащане с дебитна/кредитна карта Visa и MasterCard.

  • Поръчки по телефона – обадете се на телефони 02 954 95 80 или 02 953 18 14 в рамките на работното ни време (от понеделник до петък: 9.00-19.00 ч.), като не забравяте да си подготвите следното: вашия регистрационен номер във Форевър, кодовете и бройките на продуктите, които искате да поръчате, как ще платите, какъв начин на доставка желаете, точен адрес, на който да изпратим поръчката ви. Плащането може да е с наложен платеж или по банков път.

  • Продуктов център – заповядайте в нашия продуктов център в София в кв. Иван Вазов на ул. Бурел 41Б. Плащането става в брой или с дебитни/кредитни карти Visa и MasterCard, работещи в системата на БОРИКА.

  • Поръчки по факс или електронна поща – изпратете ни факс на номер 02 954 96 68 или ни пишете на електронен адрес flpb@flp.bg. Плащането може да бъде с наложен платеж или по банков път.

Не забравяйте, че минимална стойност на всяка поръчка за продукти е 88,00 лв. по цени за новус клиенти (с 15% отстъпка от препоръчителните цени за потребители). В тази сума се включват само продукти. Каталози и други маркетингови материали могат да се купуват самостоятелно без ограничения в сумата. Те не се включват при пресмятане на минималната стойност на заявката.

БАНКОВА СМЕТКА НА ФЛП БЪЛГАРИЯ
Райфайзенбанк
IBAN: BG84RZBB91551061008228
BIC: RZBBBGSF

ЦЕНИ И СРОКОВЕ НА ДОСТАВКИТЕ
4,00 лв. - доставка до поискване от офис на Спиди в София (1 раб. ден)
5,00 лв. - доставка до адрес в София чрез Спиди (1 раб. ден)
5,00 лв. - икономична доставка до поискване от регионален офис на Спиди (2 раб. дни)
6,00 лв. - икономична доставка на адрес в България (2 раб. дни)
7,00 лв. - експресна доставка до поискване от регионален офис на Спиди (1 раб. ден)
8,00 лв. - експресна доставка на адрес в България (1 раб. ден)

Посочените цени са твърди и не се променят в зависимост от тежестта на колета и разстоянието, на което пътува. Те се включват в общата дължима сума за поръчката, която ще платите на куриера при доставка чрез наложен платеж или ще преведете по сметката на Форевър България. За да бъдат доставени поръчаните от вас продукти и материали в рамките на посочените срокове, трябва да получим вашата поръчка и потвърждение за плащането до 14.00 часа. Заявките и/или плащанията за тях, получени след този час, ще бъдат обработвани и изпращани на следващия работен ден.

Как да вляза
в ЛИЧНИЯ СИ ПРОФИЛ
в международния сайт на Форевър?
Виж повече...

Личният ви уеб профил на собственик на Форевър бизнес ви дава много възможности - да правите онлайн поръчки, да следите бонусните точки на екипа си, дейността на своята първа линия, да сте в течение на най-новото и др.

Предлагаме ви две кратки презентации в PDF формат, които да ви дадат насоки как можете да влезете в личния ви СФБ профил във foreverliving.com от компютър и от мобилно устройство. В първата ще откриете отговори на въпросите как ще получите паролата си, когато се регистрирате, какво ни е необходимо, за да ви я изпратим успешно, как можете да получите временна парола, ако сте забравили настоящата или сте блокирали профила си, а във втората нагледно ще видите как да влезете в профила си от мобилен телефон или таблет.

  

Как да направя
ОНЛАЙН ПОРЪЧКА
в международния сайт на Форевър?
Виж повече...

Вижте как се правят онлайн поръчки в личния ви профил във foreverliving.com.

Презентацията в PDF формат ще ви покаже различните начини за правене на онлайн поръчки в международния сайт на компанията, за да изберете най-удобния за вас.


Как ще получавам
БОНУСИТЕ СИ
от Форевър?
Виж повече...

Изплащането на бонуси става само по банков път. За да получавате бонусите си навреме, трябва да ни изпратите или продиктувате своя пълен IBAN - всички 22 символа (букви и цифри). Банковата ви сметка трябва да е левова и може да бъде във всяка банка, работеща на територията на България.

За да превеждаме редовно бонусите ви, се нуждаем и от още нещо освен от вашата банкова сметка - да знаем какъв е осигурителният ви статут. Без тази информация не можем да изплащаме вашите доходи от Форевър. За целта е необходимо да попълните, подпишете и изпратите до нас декларация за осигурителен статут, в която да посочите дали сте самоосигуряващо се лице, студент, пенсионер по възраст, пенсионер с инвалидност, в отпуск по майчинство или работите на трудов договор и сте осигурени.

Форевър България превежда бонуси и печалби два пъти в месеца - на 15-о и на 30-о число. Редовното изплащане на бонусите ви от месеца става на 15-о число от следващия (ако екипът ви е генерирал бонус за вас през май, той ще ви бъде преведен на 15 юни). В края на месеца изплащаме суми на собствениците на Форевър бизнес, чиято банкова сметка и/или осигурителен статут са получени при нас, след като сме подготвили за превод бонусите от предходния месец.


Как мога да развивам
Форевър бизнеса си
в други държави?
Виж повече...

Форевър бизнесът е глобален и ви дава възможност да работите развивате екипа си във всяка страна, в която компанията е представена. Програмата за международно спонсориране увеличава потенциала ви за доходи и благодарение на нея имате шанса да помогнете и на своите приятели и роднини зад граница да се възползват от най-добрата бизнес възможност на света.

Презентацията в PDF формат по-долу ще отговори на всички ваши въпроси за международното спонсориране. Разгледайте я и започнете да градите своя глобален бизнес с Форевър!


Как да се абонирам
за ФЛП360?
Виж повече...

Ако желаете да се абонирате за специално разработеното приложение за управление на вашия собствен Форевър бизнес, наречено ФЛП360, тук ще разберете как става това.


Как да вляза
във ФЛП360
профила си?
Виж повече...

Ако пък вече сте абонат на ФЛП360 и срещате затруднения при влизане в приложението, вижте какво трябва да направите, за да ползвате успешно този невероятен инструмент за управление на вашия Форевър бизнес.

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.