www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Презентации
ПРЕЗЕНТАЦИИ

ОСНОВНИ ОБУЧЕНИЯ "ИЗГРАЖДАНЕ НА УСПЕШЕН БИЗНЕС"
 
Предлагаме ви основни компютърни презентации във формат PowerPoint, посветени на отличните продукти на Форевър и на уникалните бизнес възможности, които компанията предлага. Изтеглете ги и ги запазете на своя компютър, за да имате необходимите инструменти да направите истински професионално представяне.

Файловете са във формат РРТХ. За да изтеглите файл, кликнете с мишката върху съответната връзка и изтеглянето ще започне.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

Запознайте се с Форевър Ливинг Продъктс. Научете кои сме ние, какво правим и как го правим. Вижте как можете да печелите от новия си Форевър бизнес!

С включени бележки за представящия. Обновени: 01.02.2019 г.

Кратко представяне  (575 МВ)  Дълго представяне  (598 МВ)

 
СТАРТОВО ОБУЧЕНИЕ

Как да направим първите си стъпки във Форевър бизнеса - поставяне на цели, съставяне на план и списък с имена, изграждане на база от клиенти, представяния, проследяване и всички други дейности, водещи към успеха.

Използва се с работната книга „Първи стъпки към Мениджър“.
С включени бележки за представящия. Обновена: 21.11.2018 г.

Стартово обучение  (336 МВ)

 
МАРКЕТИНГОВ ПЛАН

Маркетинговият план на Форевър е изграден върху философията, че когато помагате на другите да постигнат това, което искат, и вие получавате, това което искате. Запознайте се с плана, който може да превърне и вашите мечти в реалност.

Обновена: 21.11.2018 г.

Маркетингов план  (28,7 МВ)

 
ИЗГРАДИ БИЗНЕС НА НИВО МЕНИДЖЪР

Стъпка по стъпка изграждане на Форевър бизнес за постигане на ниво Мениджър. Презентация за успешно използване на работната книга „Първи стъпки към Мениджър“.

Използва се с „Първи стъпки към Мениджър“. Обновена: 15.10.2015 г.

Изгради бизнес на ниво Мениджър  (170 МВ)

 
ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ МЕНИДЖЪР

Инструмент за полудневно или целодневно работно обучение за работа с наръчника „Първи стъпки към Мениджър“. Всички участници преминават стъпка по стъпка през книгата, като реално изпълняват всяка задача. В края на обучението всеки участник трябва да разполага със седемдневен план за действие.

Използва се с „Първи стъпки към Мениджър“. Обновена: 08.07.2016 г.

Първи стъпки към Мениджър  (49 МВ)

 
ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА КЛИЕНТИ

Презентирайте на клиентите си защо и как продуктите на Форевър могат да им помогнат да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.

Обновена: 21.11.2018 г.

Представяне за клиенти  (18,5 МВ)

 
ПРОДУКТИ И ГРИЖА ЗА КЛИЕНТИТЕ

В първата част ще ви представим растението алое вера и невероятните продукти, които Форевър произвежда от него. Втората дава съвети за грижа за клиентите и препоръчване на продукти.

Обновена: 21.11.2018 г.

Продукти и грижа за клиентите  (51 МВ)

 

 
 
© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org