www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 200
25 пакетчета
ПЦП: 40,06 лв.
Aloe Blossom Herbal Tea
Билков чай с цветчета от алое
ОПИСАНИЕ
Билковият чай с цветчета от алое е естествена смес от листа, билки и подправки, специално подбрани за изключително богат аромат. Билковият чай на Форевър създава топла и уханна атмосфера, успокоява и отпуска. Изцяло без кофеин, той ободрява и укрепва организма. Топъл или студен, чаят на Форевър Ливинг е много вкусен и лесен за употреба. Всяка негова съставка е подбрана заради тонизиращия си ефект при всички случаи на стрес в напрегнатия ден: канела за свежест, портокалова кора и карамфил за топъл плодов аромат, бахар и джинджифил за успокояване. Чаят на Форевър съчетава съставки от цял свят – Китай, Ямайка, Египет и Индия, както и цветчета от алое от нашите собствени плантации. Ниско калорична, освежаваща напитка, приемана с дневната доза течности, билковият чай с цветчета от алое потиска апетита по естествен път и се комбинира много добре с хранителния ви режим.
 
СЪСТАВКИ
Канела, портокалови кори, карамфил, къпинови листа, бахар, копър, джинджифил, кардамон, лайка, гимнема (Gymnema Sylvestre), цветчета от алое.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Билковият чай с цветчета от алое може да се пие горещ или студен, според предпочитанията. Допълнителни съвети за приготвяне ще откриете на етикета.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нискокалоричен.
  • Не съдържа кофеин.
  • Потиска апетита по естествен път.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.