www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 069
56.7 г
ПЦП: 75,58 лв.
R3 Factor
R3 фактор
ОПИСАНИЕ
Независимо дали искаме да го признаем или не, обществото залага много на външния вид. Помогнете на кожата си да запази своята естествена влага, да възстанови еластичността си и да си върне добрия външен вид със защитния крем за лице R3 фактор – богато съчетание на стабилизиран гел от алое вера, разтворим колаген и алфахидроксикиселини, подсилени с витамини А и Е, всеки от които е от основно значение за здравата кожа.

Алфахидроксикиселините са извлечени от естествени растителни източници и понякога ги наричат „плодови киселини“. Лесно е да се разбере защо: гликоловата киселина, много малка и дълбоко проникваща молекула, е извлечена от захарната тръстика, лимонената киселина – от цитрусови плодове, винената киселина е получена от грозде, а ябълчената киселина – от ябълки. Взети заедно имат ексфолииращо действие, тъй като отделят мъртвите клетки от повърхността на кожата чрез разтваряне на естествените вещества, които задържат мъртвите клетки в тъканта. Сухи и лющещи се, повърхностните клетки не могат ефективно да предотвратяват загубата на влага, а в добавка създават и бариера за овлажняващите кремове. Равномерното освобождаване на кожата от тези мъртви клетки гарантира, че в процеса на възстановяване ще останат по-свежите клетки. Тъй като са нужни 21-28 дни за едно пълно завършване на процеса на възстановяване на кожата, сходен период е нужен и за да усетите благотворното действие на защитния крем R3 фактор.

Редица производители и професионални козметици смятат, че плодовите киселини са най-важните агенти в грижата за кожата. Дори се твърди, че те помагат при кожни проблеми, вариращи от акне до свръхпигментация и белези вследствие излагане на слънчевите лъчи. Някои кремове на пазара обаче могат да причинят дразнене. Съчетанието от алфахидроксикиселини и успокояващите свойства на стабилизирания гел от алое вера в нашия продукт не допуска подобен проблем. Витамините А и Е също играят важна роля. Витамин Е е мощен антиоксидант, докато витамин А помага за поддържане на кожата здрава. Кремът за лице „R3 фактор“ е мощен съюзник борбата срещу безпощадното влияние на времето и допринася за запазване на младежкия вид на кожата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
След като почистите, нанесете върху лицето, шията и други места по желание. За да получите най-добър резултат, употребявайте сутрин и вечер.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Плодовите алфахидроксикиселини допринасят за обновяване на кожата.
  • Алое вера и добавените витамини допълват благотворното действие.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.