www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 205
118 мл
ПЦП: 52,68 лв.
Aloe MSM Gel
Алое МСМ гел
ОПИСАНИЕ
Алое МСМ гел е облекчаващ крем за ставите и мускулите. МСМ (метил сулфонил метан) представлява органична сяра – третото най-изобилно вещество в човешкия организъм и ключов компонент на хрущялната и съединителната тъкани, от които са изградени ставите. МСМ спира болковите импулси, преди да са стигнали до мозъка и така действа като аналгетик.

Ключ към доставяне на МСМ директно там, където е необходим, е другата основна съставка – чистият, стабилизиран гел от алое вера. Освен че допълва действието на МСМ със своите естествени възстановяващи свойства той се усвоява бързо и ефективно от кожата, което го превръща в идеалната транспортна система за облекчаващите свойства на МСМ.

Алое МСМ гелът на Форевър съчетава двете си основни съставки с мощни билкови екстракти – извлек от мечо грозде, масло от листата на чаено дърво, извлек от розмарин и бяла върба. Всички те традиционно се използват за подкрепа на доброто състояние на опорно-двигателния апарат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно и втрийте в кожата с масажиращи движения. Избягвайте контакт с очите. Ако попадне в очите, изплакнете обилно с течаща вода в продължение на няколко секунди.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Облекчава и успокоява.
  • Чист и прозрачен гел, не оставя петна по дрехите.
  • Съдържа чисто алое вера и МСМ.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.