www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 318
59 мл
ПЦП: 8,58 лв.
Forever Hand Sanitizer with Aloe & Honey
Антибактериален гел за ръце с алое и мед
ОПИСАНИЕ
Когато се стараете да поддържате себе си и семейството си здрави, едни от най-големите ви врагове са онези, които не виждате. В активното си ежедневие влизате в контакт с почти всичко, включително и с множество микроби.

Антибактериалният гел на Форевър с алое и мед е създаден, за да убива 99,99% от микробите. Успокояващият кожата стабилизиран гел от алое и хидратиращият пчелен мед омекотяват и овлажняват, докато почистват. Силата им е комбинирана с приятен и свеж аромат на лимон и лавандула. Малката опаковка от 60 мл е идеална за носене навсякъде и по всяко време.

Нека сме откровени, ако семейството ви живее активно, няма начин да се опазите от болестотворните микроби, които са навсякъде. Но вече има начин да се отървете от тях бързо. Антибактериалният гел за ръце на Форевър ви предлага голямо спокойствие в малка опаковка.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Старателно намокрете ръцете си с продукта. Трийте ги енергично една в друга, докато изсъхнат. Деца под 6-годишна възраст трябва да използват продукта само под родителски контрол.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Убива 99,99% от микробите.
  • Приятен аромат на лимон и лавандула.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.