www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 

Код: 8153
3 x 1 литър
ПЦП: 178,61 лв.

ПОРЪЧАЙ
Aloe Vera Gel TriPack
ТриПак - гел от алое вера
ОПИСАНИЕ

Троен пакет с любимия и неповторим ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА.

Алое вера притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система. Гелът от алое вера на Форевър е богат източник на витамин C, който пък допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

Новата формула съдържа 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението и сега е в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали.

В този вариант на тройния пакет ще откриете три еднолитрови PET бутилки ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА в еко кутия от рециклиран картон.

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (99,7%), витамин С (L-аскорбинова киселина), антиоксидант (L-аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)].
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре преди употреба! Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Сипвайте всяка доза в чаша и разреждайте в 240 ml вода или сок. Не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ
На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • 99.7% чист гел от вътрешността на листата
  • Без консерванти
  • Подпомага храносмилането
  • Подкрепя имунната система
  • Допринася за усвояването на нутриенти
  • Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива
Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.