www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало


Код: 644
30 ml
ПЦП: 76,69 лв.

ПОРЪЧАЙ
Forever Malosi Fine Frangrance for Him
Фин парфюм Малоси за него
Мъжкият фин парфюм Малоси е интригуващо ухание на гора с ароматни нотки на подправки.

Обгърнете сетивата си със силата на любовта на островите Самоа с помощта на този изключителен фин парфюм, който отдава почит към основателя на Форевър Рекс Моън и неговата дълбока връзка с народа на Самоа.

На самоански „малоси“ означава „сила“ – дума, втъкана в същността на Форевър от Рекс, който често казваше, че „силата на Форевър е силата на любовта.“

Изразителният и изтънчен аромат на финия парфюм МАЛОСИ ЗА НЕГО предава именно това усещане за обич и сила с ухание, създадено специално за Форевър. Дръзкият аромат включва внимателно подбрана комбинация от растения, които пленяват. Нотките на бергамот и сандалово дърво се смесват с освежаващите ухания на кипарис и цитруси. Резултатът е добре балансиран парфюм, идеален за всеки ден или за официални поводи.

В допълнение към очарователното ухание наслада носи и самата опаковка. Парфюмът МАЛОСИ ЗА НЕГО е в е във внимателно оформен флакон с традиционни културни мотиви, създадени от самоански художник и изобразяващи същинския смисъл на „малоси“.

С финия парфюм МАЛОСИ ЗА НЕГО избирате сила и увереност за деня или вечерта си. Изкусно създаденият парфюм нанася съблазнителни заключителни щрихи към всекидневния ви режим.

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напръсквайте на места като например зад челюстта, в сгъвките на лактите, от вътрешната страна на китките и дори в сгъвките на коленете.
 
СЪСТАВКИ
Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Citronellol, Coumarin, Citral, Geraniol.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Комбинация от топли горски и ароматни нотки
  • Уникално и мъжествено ухание
  • Идеален за всеки повод  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.