www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало


Код: 643
30 ml
ПЦП: 76,69 лв.

ПОРЪЧАЙ
Forever Alofa Fine Frangrance for Her
Фин парфюм Алофа за нея
Свежа, деликатно сладка комбинация от пленително, топло цветно ухание.

Обгърнете сетивата си със силата на любовта на островите Самоа с помощта на този изключителен фин парфюм, който отдава почит към основателя на Форевър Рекс Моън и неговата дълбока връзка с народа на Самоа.

На самоански „алофа“ означава „любов“ – дума, втъкана в същността на Форевър от Рекс, който често казваше, че „силата на Форевър е силата на любовта“.

Финият парфюм АЛОФА ЗА НЕЯ предава именно това усещане за обич с пленително ухание, създадено специално за Форевър. Всестранният аромат се отличава с внимателно подбрани растителни благоухания, които пленяват. Цветни нотки като сладък жасмин се преплитат със свежи цитруси и топлия дъх на сандалово дърво. Резултатът е елегантен парфюм, улавящ същността на женствеността.

Освен с благовонната си притегателна сила, продуктът доставя наслада и с опаковката си. Финият парфюм АЛОФА ЗА НЕЯ е във внимателно оформен флакон с традиционни културни мотиви, създадени от самоански художник и изобразяващи същинския смисъл на „алофа“.

Изкусно създаденият парфюм предлага заключителните щрихи към всекидневното ви облекло или тоалета за специален повод. Почувствайте силата на любовта с финия парфюм АЛОФА ЗА НЕЯ.

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напръсквайте на места като например зад челюстта, в сгъвките на лактите, от вътрешната страна на китките и дори в сгъвките на коленете.
 
СЪСТАВКИ
Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Farnesol.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Комбинация от цветни, цитрусови и топли нотки
  • Уникален и женствен аромат
  • Идеален за всеки повод  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.