www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 

Код: 027
60 таблетки
ПЦП: 72,68 лв.
Forever Bee Propolis
Пчелен прополис
ОПИСАНИЕ

Пчелният прополис на Форевър е натурална хранителна добавка, създадена от клея, с който пчелите облепят кошерите си, за да ги предпазват. Медоносните пчели събират смоли, восък и прашец от пъпки и цветове на растенията, обогатяват ги с ензими и създават прополиса, който защитава кошера от външни заплахи. Той съдържа натурални хранителни вещества, които укрепват и човешкото тяло.

Формулата на Форевър предлага цялата сила на пчелния прополис в дъвчащи таблетки, които се преработват и усвояват лесно от организма. Хората събират прополис от пчелните кошери от хиляди години. Още асирийците и древните гърци са го консумирали, за да поддържат здравето си. Съвременните проучвания подкрепят традиционната му употреба, доказвайки, че той има потенциала да подпомага и естествените защитни сили на човешкото тяло.

Пчелният прополис е натурален източник на флавоноиди – същите полезни хранителни вещества, които откриваме в плодовете и зеленчуците, както и на витамини, етерични масла, минерали, микроелементи и др.

Пчелният прополис на Форевър е с натурален състав и без добавени изкуствени оцветители или аромати. Когато се приема заедно с Пчелния прашец на Форевър, може да ви зарежда с енергия и да подкрепя общото добро състояние на организма.

СЪСТАВКИ
Пчелен прополис (на прах) - 500 мг
Соев протеинов изолат, рожков, пчелен мед, силициев диоксид, аромат на бадем, кроскармелозен натрий, стеаринова киселина и пчелно млечице.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка два пъти на ден. Може да се смуче или да се дъвче. Преди поглъщане трябва да се сдъвче.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Природна подкрепа за имунитета.
  • Подсилен с пчелно млечице.
  • 100% натурален.


Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.