www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 

Код: 71633

3 x 330 ml
Aloe Vera gel Mini
3 x 10 g
ARGI+

ПЦП: 75,19 лв.
ARGI+ and Aloe Mini Tripack
ТриПак - АРГИ+ и алое мини
Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре. Новият комбиниран пакет на Форевър включва три мини опаковки ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА по 330 мл и три пакетчета АРГИ+.

Защо комбинацията е толкова добра? АРГИ+ ви доставя дневната доза L-аргинин – мощна аминокиселина, която помага на тялото да произвежда азотен оксид, наричан от учените „чудодейна молекула“, защото увеличава кръвоснабдяването на основните органи и подпомага клетъчните функции. Тя е съчетана с незаменими В витамини*, които подкрепят нервната систева, нормалния метаболизъм на протеините, психичните функции и образуването на червени кръвни телца.

Гелът от алое вера на Форевър съдържа 99,7% чист гел от вътрешността на листата на алоето без консерванти, за да е възможно най-близко до природата. Алоето подкрепя доброто храносмилане и допринася за оптимално усвояване на нутриентите, за да получава тялото ви максимума от невероятните свойства на АРГИ+! Допълнителното съдържание на витамин С* подкрепя имунитета и намалява умората.

Сега можете да се насладите на супер дуета от питателни съставки в удобен комбиниран пакет. Поръчайте го още днес и се заредете с жизненост.

* Витамин B6 допринася за нормалното функциониране на нервната система и нормалното протичане на метаболизма на белтъчините. Витамин B12 допринася за поддържането на нормална психична функция и за нормалното образуване на червени кръвни телца. Витамин С допринася за нормална функция на имунната система и за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разтворете едно пакетче Арги+ в 330 мл гел от алое вера, разклатете и се насладете.


Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.