www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало

Код: 672
60 дъвчащи таблетки
ПЦП: 32,61 лв.

ПОРЪЧАЙ
Forever Absorbent-D
Абсорбент-D

Открийте силата на Абсорбент-D – удобна хранителна добавка, доставяща витамин D и вписваща се идеално в натовареното ви ежедневие. Създадени с уникална комбинация от витамини D и E, дъвчащите таблетки с аромат на кактуса опунция с лекота ще обогатят здравословния ви начин на живот.

Витамин D допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалното състояние на костите, а витамин E е антиоксидант, който спомага за защита на клетките от оксидативен стрес. Витамин D също допринася за нормалното усвояване и използване на калций и фосфор, както и за поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта. Подкрепя функцията на мускулите и състоянието на зъбите, участва в процеса на делене на клетките.

Човешкият организъм си набавя витамин D от храната и слънцето, но понякога той може да не е достатъчно. На помощ идва вкусният и практичен Абсорбент-D – всяка таблетка ви зарежда с 20 микрограма от слънчевия витамин, за да сте спокойни.

Таблетките са с натурален вкус на опунция, наричана още бодлива круша. Червените плодове, вложени в Абсорбент-D, са от кактус, растящ в полупустинен климат, и именно те придават приятния розов цвят на таблетките без изкуствени оцветители.

Допълнете дневния си режим с дъвчащите таблетки Форевър АБСОРБЕНТ-D – идеално съчетание на удобство и незаменими нутриенти за вашия организъм.

СЪСТАВКИ
Подсладител (сорбитол), фруктоза, сок от опунция (Opuntia ficus-indica) на прах (11%), витамин E (d-алфа токоферил ацетат), антислепващи агенти (стеаринова киселина, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид), регулатор на киселинността (лимонена киселина), аромат (портокал), витамин D, (холекалциферол)..
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Препоръчителна доза – по една дъвчаща таблетка дневно.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Дъвчащи таблетки за по-добро усвояване на витамин D.
  • Обогатен с витамин E, който допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.
  • Витамин D допринася за нормалната функция на имунната система.
  • Спомага и за поддържане на нормалната функция на мускулите и състоянието на костите и зъбите.
  • Всяка таблетка съдържа 20 mcg витамин D.
  • Сладкият аромат на плодове от опунция се извлича от натурални съставки.
  • Подсладени с натуралните и нискокалорични сорбитол и фруктоза.


Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.