Включи се Български  Македонски

Изображения

За да ви улесни в особените условията, в които живеем и работим в момента, Форевър подготви за вас примерни коректни публикации, които можете директно да използвате в социалните мрежи. Кликнете върху картинката вдясно, за да ги разгледате.

Харесайте си някоя от публикациите, натиснете върху нея и тя ще се отвори в нов раздел, запазете изображението на устройството си и после създайте с него ефектна и коректна публикация в избрана социална мрежа.

Фонове за ZOOM

Днес повече от всякога използваме дигитални инструменти за общуване и затова искахме да внесем малко забавление в онлайн срещите ви със симпатични виртуални фонове за платформата ZOOM.

Те ще ви спестят разтребването на стаята зад вас, създават хубаво настроение, пък и рекламират дейността ви. Форевър създаде галерия от фонове за вас. От ТУК можете да изтеглите и редактируемия PowerPoint файл, ако искате да промените нещо в готовите изображения.

Коледни изображения

Независимо от обстоятелствата в момента предстои един от най-прекрасните празници в годината – Коледа. Време е за планиране и организиране на коледното пазаруване, а за повечето от собствениците на Форевър бизнес и за осъществяване на коледна кампания за близки, познати и сътрудници.

За да ви бъдем полезни в подготовката, ви предлагаме няколко примерни публикации, които можете да използвате в личните си страници или да се вдъхновите и да създадете свои. Кликнете върху картинката, за да ги разгледате.

Изберете публикация, която мислите, че ще се хареса на вашата аудитория и ще спечели вниманието ѝ, натиснете върху нея и тя ще се отвори в нов раздел, запазете изображението на устройството си и после създайте с него ефектна и коректна публикация в избрана социална мрежа.

Изображения с текстове

Тук ще откриете готови изображения с текстове към тях. Кликнете върху картинката вдясно, за да ги разгледате.

Изберете публикация, която мислите, че ще хареса на приятелите ви в социалните мрежи, натиснете върху картинката, за да се отвори в нов раздел, запазете я на компютъра си, копирайте текста към нея и създайте ефектна и коректна публикация във фейсбук, инстаграм или друга социална мрежа по ваш избор.

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване
© FLPB 2015 All rights reserved.