www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
КОЗМЕТИКА „СОНЯ“
 
Продуктите в колекция „Соня“ дават шанс на жени от целия свят да откриват и изразяват собствената си представа за красота.
 
Код: 282
ПЦП: 335,69 лв.
Повече  
Sonya Skin Care Collection
Комплект за грижа за кожата „Соня”
Комплектът за грижа за кожата „Соня” съдържа почистващ лосион за лице с алое, освежаващ тоник, подхранващ серум, балансиращ крем и алое ексфолиант за дълбоко почистване. Поглезете кожата си с тези пет разкошни стъпки, които тя напълно заслужава.
Код: 281
120 мл
ПЦП: 89,21 лв.
Повече  
Sonya Aloe Nourishing Serum with White Tea
Подхранващ серум с алое и бял чай
Подхранващият серум с алое и бял чай възстановява влагата в кожата и създава отлична основа за балансиращия крем с алое от серията „Соня”.
Код: 280
75 мл
ПЦП: 68,55 лв.
Повече  
Sonya Aloe Balancing Cream
Балансиращ крем с алое
Балансиращият крем съдържа алое, възстановяващи екстракти и съвременни овлажняващи съставки. Съчетан с подхранващия серум, кремът поддържа кожата ви мека, гладка и хидратирана.
Код: 279
170 мл
ПЦП: 71,57 лв.
Повече  
Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea
Освежаващ тоник с алое и бял чай
Освежаващият тоник с алое и бял чай хидратира кожата ви, като `и осигурява така необходимата влага. Нанасяйте този тоник без спиртно съдържание след почистване с Aloe Purifying Cleanser.
Код: 278
120 мл
ПЦП: 53,93 лв.
Повече  
Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator
Алое ексфолиант за дълбоко почистване
Ексфолиант за дълбоко почистване с алое вера и натурални микросфери от жожоба за мека и гладка кожа. Достатъчно нежен за ежеседмична употреба благодарение на овлажняващите свойства на алоето, ексфолиантът почиства порите в дълбочина с нежното действие на естествените микросфери от жожоба.
Код: 277
170 мл
ПЦП: 71,57 лв.
Повече  
Sonya Aloe Purifying Cleanser
Почистващ лосион за лице с алое
Почистващият лосион с алое освежава, омекотява и почиства лицето ви всеки ден по един неповторим начин. За оптимални резултати, след почистване нанасяйте освежаващия тоник и останалите продукти от серията за грижа за кожата „Соня”.
Код: 311
71 г
ПЦП: 60,48 лв.
Повече  
Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream
Дълбоко овлажняващ крем
Дълбоко овлажняващият крем с алое и екстракт от борова кора е най-новото попълнение в нашата изключителна колекция от продукти за грижа за кожата „Соня". Боровата кора се бори със свободните радикали, за да съхрани и подсили колагена в кожата - един от най-добрите начини за противопоставяне на признаците на стареене. Позволете на този невероятен крем да допринесе за доставяне и задържане на влагата дълбоко във външните слоеве на кожата, да възстанови и запази нейното младежко сияние и да утоли жаждата й по неповторим начин.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  
© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org