www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
КОЗМЕТИКА „СОНЯ“
 
Продуктите в колекция „Соня“ дават шанс на жени от целия свят да откриват и изразяват собствената си представа за красота.
 
Код: 279
170 мл
ПЦП: 73,72 лв.
Повече  
Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea
Освежаващ тоник с алое и бял чай
Една от причините за цвета на белия чай е, че се бере, преди пъпките на цветовете му да са се разтворили. Те незабавно се запарват и изсушават за разлика от черния чай, който се оставя, докато се окисли. Така белият чай запазва високото си съдържание на антиоксиданти, а те, съчетани с алое вера, краставица и алантоин, бързо попиват благодарение на уникалната формула без алкохол. Кожата ви незабавно ще се почувства възродена и готова за още полезни продукти.
Код: 281
120 мл
ПЦП: 91,88 лв.
Повече  
Sonya Aloe Nourishing Serum with White Tea
Подхранващ серум с алое и бял чай
Толкова нежен, че се плъзга с лекота по лицето ви. Въздушно лекият серум възстановява влагата с алое вера, бял чай и екстракт от кора на мимоза. Попива много бързо, а след това цял ден се наслаждавате на мекотата, която дарява на кожата ви.
Код: 311
71 г
ПЦП: 62,31 лв.
Повече  
Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream
Дълбоко овлажняващ алое крем
Някои хидратанти са като капка вода. Този крем е като цял басейн. Интензивното му действие се дължи на серамидите, които доставят влага дълбоко в горните слоеве на кожата. Възстановете младежкото си сияние с мощните антиоксиданти в екстракта от борова кора. Използвайте след подхранващия алое серум от серия „Соня“ за оптимален ефект.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  
© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org