www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
Код: 554
118 мл
ПЦП: 54,53 лв.
infinite by Forever™ hydrating cleanser
Хидратиращ почистващ лосион
Смята се, че ябълковото дърво е първото, култивирано от човека. Полезните сокове на тази дълговечна овошка устояват на всички климатични промени от хиляди години. Уловихме два ключови компонента от този обичан и богат на витамини плод - ябълков екстракт и ябълкови аминокиселини, за да заложим в този почистващ продукт силна защита от признаците на стареенето.

Натриевият кокоил глицинат, извлечен от кокосови орехи и аминокиселината глицин, е нежно натурално повърхностно активно вещество, което овлажнява, не дразни и е хипоалергенно. Омекотява кожата, без да я изсушава.

Фитичната киселина е съставка, извлечена по естествен път от ориза, която помага за стимулиране ефикасността на антиоксидантите и сама се бори със свободните радикали. Слънчогледовото масло е богато на линолова киселина и витамин Е, които разграждат мръсотията и наслояванията и така спомагат за нежното им отмиване.

След почистване с нежния лосион с млечна консистенция ще чувствате кожата си овлажнена, мека и чиста – стабилна основа за останалите продукти от вашия антиейджинг режим.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
С мокри пръсти нежно втрийте с леки кръгови движения нагоре и навън към косата. Изплакнете старателно с вода, за да отстраните грима и замърсяването, внимателно подсушете с кърпа. За оптимални резултати, използвайте сутрин и вечер.

ВНИМАНИЕ! Избягвайте пряк контакт с очите! В случай на поява на дразнене, изплакнете обилно с вода. Ако дразненето не изчезне, прекратете употреба и потърсете лекарска помощ.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нежен, без сулфати.
  • Незабавно подобрява хидратацията на кожата.
  • Почиства, без да изсушава.
  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.