www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА

Како трудољубиви сопственици на Форевер бизнис и посветени новус клиенти, вие не сте само неразделен дел од нашата компанија, туку сте и членови на семејството на Форевер. Ете затоа секогаш бараме начини да ве поттикнеме преку усовршување на можноста за бизнис и начинот на работа. Тоа вклучува периодично ревидирање на маркетинг планот и Деловната политика, за да се увериме дека секое правило ги наградува праведно и ефективно нашите партнери кои посветено го градат својот Форевер бизнис.

Од 1 септември ќе влезат во сила неколку промени во Деловната политика кои ќе продолжат да им помагаат на Форевер бизнисите во светот да се развиваат успешно. Ве советуваме да ги прочитате внимателно и ако имате прашања да се поврзете со канцеларијата на Форевер Македонија на тел.: 02 2465 846 или на мејл flp@t-home.mk. Целиот текст на обновената Деловна политика веќе е публикуван на нашиот сајт, не пропуштајте да се запознаете подетално и со него.


ПРОМЕНИ ВО ПОЛИТИКАТА >     ДЕЛОВНА ПОЛИТИКА >
Први чекори до Менаџер

Претходниот период имавте можност да се запознаете со начинот на спонзорирање на нови сопственици на Форевер бизнис во Вашите тимови, односно програмата од Првите 90 дена.

Веќе сте запознаени со четирите елементи од нашиот систем кои ги погледнавте во видео материјалот и во PowerPoint презентацијата, а тоа се: Одлука, Претставување на можностите, Почеток и Маркетинг план.

Имаме чест да ви претставиме уште еден многу вреден печатен материјал, работната книга Први чекори до Менаџер, кој станува дел од нашата задолжителна алатка за работа.

Оваа извонредна алатка е создадена од водечките сопственици на Форевер бизнисот од Велика Британија и веќе подолго време со огромен успех се користи кај нив како и во останатите земји. Блескавиот раст на Форевер во Велика Британија во голем дел се должи и поради правилната употреба на работната книга Први чекори кон Менаџер од страна на англиските сопственици на Форевер бизнис. Сега и Вие ја имате таа можност!

  • Лесен систем, достапен за секого.
  • Едноставна примена, само ги вртите страниците, за да знаете како да ги одржувате состаноците за планирање со новите соработници.
  • Растот е резултат од докажаниот систем и не зависи од способноста на лидерот.
  • Лесен метод на копирање кој може да гo примени и најновиот член од вашиот тим.
  • Ефикасна работна книга која насочува со својата дејност и со чија помош можете периодично да ги преиспитате своите постапки, за да проверите дали не пропуштате некој од наведените чекори.
  • Дури и Менаџерите треба да работат со "Првите чекори" и да ја пополнуваат книгата, за да можат успешно да го научат својот тим да го прави истото.
Цена: 100 ден.

© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.orgwww.iasc.org