Бизнес

Съвети за добър баланс между работа и личен живот

Форевър

Всеки се опитва да постигне оптимално равновесие между работата и личния си живот. И макар да няма универсална формула, тук ви предлагаме няколко идеи за ефективност и на двете поприща.

Повече >

Да превърнем 2024-а в година на общуване

Ейдън О'Хеър, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Президентът на Форевър Ейдън О'Хеър ни напомня, че е важно да осъзнаем, че взети поотделно, нито превъзходните ни продукти, нито уникалният ни бизнес могат да реализират своя потенциал без вас - незаменимата величина в уравнението на Форевър.

Повече >

Клиентите са основа на успешния бизнес

Форевър

С нашия маркетингов план дългосрочната финансова стабилност е напълно реална и основната причина е, че ви учим да изграждате бизнес, стъпил върху продажбите на дребно.

Повече >

Представяме ви новия foreverliving.com

Форевър България

С радост ви информираме, че от днес собствениците на Форевър бизнес от България и Македония ще работят в новата платформа на foreverliving.com! Вижте какви са нейните предимства.

Повече >

Как да повдигнете духа на екипа си

По материали на Форевър Великобритания

Дългите нощи, студът и мъглите през януари могат да ни обезсърчат и духът в екипа ни да падне, но има начини да го повдигнете и да вдъхнете вяра и ентусиазъм на сътрудниците си. Ето няколко идеи от нас.

Повече >

Стимул, който не можете да си позволите да пренебрегнете

По материали на Форевър Великобритания

Със сигурност вече знаете за тримесечната бизнес инициатива ОТСКОЧИ ДО ЛОНДОН – вашата възможност да се квалифицирате за участие в първото европейско събитие на Форевър през 2024-а! Вижте защо не бива да я пропускате!

Повече >

Нагоре