Защо обичаме най-продаваните си алое продукти?

Форевър

Нека отдадем заслуженото на алое продуктите на Форевър, които хората обичат и купуват най-много. Асортиментът на компанията е богат и се променя, но любимите ви продукти не губят популярността си.

Алое вера притежава мощни полезни свойства, които ви помагат да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре. Всъщност то е познато и се използва от векове заради благотворното си действие върху здравето и красотата. Дори е сред любимите продукти на Клеопатра, която го използвала, за да се грижи за кожата и косата си.

От подкрепа за храносмилането до успокояване и обгрижване на кожата – чистият алое вера гел от вътрешността на листата е в центъра на всичко, което правим във Форевър. Затова не е изненада, че любимите ви продукти го съдържат в изобилие!

Нека започнем с нашия невероятен знаков продукт – изумителния ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА за пиене! Сертифицирана от Международния научен съвет за алое заради своята чистота и ефикасност, тази напитка е възможно най-близка до натуралното растение със своите 99.7% гел от вътрешността на листата на алое вера, който се извлича старателно на ръка, за да почувствате истинската сила на природата. Добавихме и витамин С, допринасящ за нормалната функция на имунната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Започвайте всеки свой ден с глътка ярко слънце и здраве, дори когато навън е мрачно!

Но не спираме дотук с алое напитките – имаме още три фантастични алое гела за пиене, които ще погъделичкат вкусовите ви рецептори. АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРЪТ има сладък и свеж вкус, заради добавените червени боровинки и сладки ябълки. И той е обогатен с витамин С и съдържа впечатляващите 90.7% чист гел от вътрешността на листата на алое вера.

АЛОЕ И ПРАСКОВИ е най-сладката разновидност с натурално прасковено пюре за истински летен вкус! Обичан от децата и любителите на сладко, Алое и праскови съдържа 84.3% чист гел от вътрешността на листата на алое вера и витамин C.

Накрая ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ е алое напитката най-обичана от живеещите активно. Има всички полезни свойства на нашия чист гел от алое, но с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ, плюс свеж портокалов вкус. Поддържайте опорно-двигателната си система в добро състояние с Форевър фрийдъм!

Но нека погледнем и към някои от алое продуктите на Форевър за външно приложение и защо толкова много хора ги обичат.

Гел за зъби ФОРЕВЪР БРАЙТ

Създадена за цялото семейство, че дори и за домашните ви любимци, тази нежна формула без флуор съдържа само най-висококачествени съставки, включително алое вера и пчелен прополис. Натуралният ментов аромат ще освежи устата ви, а ефикасните съставки ще почистят отлично зъбите ви и ще успокоят венците.

Алое липс

Богат балсам за устни с алое, жожоба и три вида восък, който облекчава и овлажнява сухите и напукани устни през цялата година.

Алое дезодорант ЕВЪР ШИЛД

Формулата на база на алое на този нежен сух дезодорант не съдържа алкохол нито алуминиеви соли, които обикновено откриваме в подобни продукти. Може дори да бъде използван за успокояване на подмишниците след бръснене или кола маска.

Алое вера гел

Ако съществува награда за „най-всестранен продукт“, Aloe Vera Gelly като нищо ще я грабне. Той е по същество идентичен с гела от вътрешността на листата на алоето, охлажда кожата и ефикасно успокоява и облекчава раздразненията. Чудесен е навсякъде – от аптечката за първа помощ до плажния козметичен несесер!

Алое фърст

Натурален, успокояващ кожата спрей, комбиниращ чист гел от алое вера с прополис, алантоин и единайсет изключителни билки. Лесен е за употреба дори когато допирът с кожата е болезнен. Помага при леки порязвания, битови и слънчеви изгаряния, има балансирано рН и успокоява дори най-чувствителната кожа.

Течен алое сапун

Създадена на базата на чист 100% стабилизиран алое вера гел и натурални почистващи съставки, тази нежна формула с плодови екстракти измива, омекотява и хидратира кожата на ръцете ви.

Алое прополис крем

Гъста и подхранваща комбинация от алое вера, пчелен прополис и лайка, която допринася за поддържане на здравословен цвят и структура на кожата. Овлажняващите и обгрижващи свойства на алое прополис крема го превръщат в отличен всекидневен хидратант, който помага за успокояване на различни раздразнения.

Шампоан и балсам от алое и жожоба

Лесно е косата ви да бъде красива, здрава и лесна за разресване и оформяне с богатите на алое вера и жожоба шампоан и балсам на Форевър. Съставките в шампоана отмиват омазняването и замърсяванията, като същевременно успокояват скалпа, а балсамът подхранва, защитава и заздравява косата с жожоба и витамин B. Нежните формули с балансирано pH са подходящи за всеки тип коса и могат да възстановят естествената влага, да придадат допълнителен блясък и да предпазват връхчетата от цъфтене.

Загряващ алое лосион

Богатият и облекчаващ лосион съдържа загряващи съставки и алое и предлага блажено отпускане след ежедневния стрес и напрежение. Чудесен е за нанасяне преди спорт или за отмора на мускулите след тренировка.

А кой е вашият любим алое продукт на Форевър?

Споделете с приятели:

Нагоре