www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 462
4,25 г
ПЦП: 7,27 лв.
Forever Sun Lips
Форевър сън липс
ОПИСАНИЕ
Често нежната кожа на устните ни страда от неблагоприятното въздействие на слънцето, вятъра и студа. Тя става чувствителна, изсъхва и се напуква. И макар да защитаваме устните си от агресията на околната среда, да е също толкова важно, колкото и да пазим останалата част от кожата си, ние често ги забравяме, след като сме се погрижили за лицето и тялото. Успокояващият балсам Форевър сън липс ще ви помогне да предпазвате устните си от слънцето и вятъра и ще ги охлажда със свежия си ментов аромат!

Важно е да помним, че слънчевите изгаряния не са запазена марка само на летните месеци, а могат да ни сполетят по всяко време на годината. В студеното и сухо зимно време те могат да се окажат далеч по-болезнени и неприятни. Широкоспектърният слънцезащитен фактор 30 на Форевър сън липс предпазва от изгаряне, като блокира UVA и UVB лъчите. Нанасян преди излагане на слънце и повторно при необходимост, Форевър сън липс защитава устните от ултравиолетовите лъчи, успокоява кожата и облекчава усещането за дразнене и сухота.

Маслото от жожоба е известно с овлажняващите си свойства и допринася за омекотяване на кожата на устните. Алое вера успокоява и хидратира. Алантоинът също има способност да облекчава чувствителната кожа, а охлаждащият ефект на натуралната мента допълнително намалява дразненето.

Редовната употреба на Форевър сън липс ще помага на устните ви да се възстановяват и ще ги предпазва от напукване. Успокояващите съставки защитават от слънце, вятър и студ, облекчават чувствителна, зачервена и възпалена кожа. Форевър сън липс идеално ще се впише в ежедневните ви лични грижи.

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанасяйте преди излагане на слънце или когато устните ви имат нужда от хидратиране. Нанасяйте отново при необходимост.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Защитен фактор 30.
  • Широкоспектърна защита - UVA и UVB лъчи.
  • Подхранващо масло от жожоба и успокояващо алое вера.
  • Свежо ментово усещане.© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org