www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 516
60 мл
ПЦП: 21,80 лв.
JOOST Blueberry
ДЖУУСТ боровинка
ОПИСАНИЕ

Добавете страхотен аромат към любимата си напитка! Цветният, вкусен и полезен ДЖУУСТ дава свежест и жизненост.

Дори може да се наложи да си набавите цветни хартиени чадърчета, защото с ДЖУУСТ всяка напитка ще се превръща в тропическо изкушение! Този натурален овкусител е нещо съвсем ново и много интересно, което създадохме специално за това да превърнем пиенето на гела от алое вера на Форевър и на останалите ви любими здравословни напитки в много приятно изживяване. Но освен великолепен аромат сладките натурални плодови съставки на ДЖУУСТ имат и добавена стойност, защото са отличен източник на витамини В6, В12, С и фолиева киселина.

Стиснете удобната тубичка, за да преобразите любимата си напитка с лекота. Опаковката ще ви стигне за повече от 30 чаши от 250 мл. Всяка капка прелива от аромат и еднократното стискане е напълно достатъчно, за да се насладите на екзотичния вкус на ДЖУУСТ. Още щом попадне в напитката ви, той ще започне и да я оцветява.

Предлагаме ви уханeн коктейл от боровинка, асаи и лимон, който мигновено освежава всяка напитка и прави живота ви по-цветен. Специално подбрахме ароматите, за да ви зареждат с тропическо настроение, където и да ви отведе денят.

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Стиснете опаковката еднократно, за да добавите доза ДЖУУСТ към 240 мл от любимата си Форевър напитка от алое или в каквато и да било друга храна и напитка.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • 5 калории в доза
  • Отличен източник на витамини B6, B12, фолиева киселина и витамин C
  • Ароматен коктейл, който освежава всяка храна и напитка© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org