www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 337
ПЦП: 207,04 лв.
Aloe Fleur de Jouvence
Програма за красота "Цвете на младостта"
ОПИСАНИЕ
Хората от векове използват чистото и прясно алое вера, за да придадат на кожата си здрав, млад и красив вид. Форевър Ливинг Продъктс улавя пълната сила на живото растение в един от най-добрите комплекти за кожата.

„Цвете на младостта“ е една от най-ефикасните колекции за възстановяване на красотата. Ако сте повярвали на твърденията на други козметични продукти и след това сте били разочаровани, опитайте програмата на Форевър, за да усетите чистата, естествена и изненадваща разлика.

Комплектът „Цвете на младостта“ съдържа шест прекрасни компонента, всеки създаден с опредена цел в цялостната грижа за кожата. Тези изключителни продукти събират на едно място традиционната мъдрост с научните познания в областта на съвременната дерматология. Всеки от тях е в красива опаковка, носеща одобрителния печат на Научния съвет за алое (с изключение на прахообразната маска за лице) и са придружени от лъжичка за смесване на съставките и четка за нанасяне на маската. Всеки компонент може да се купи отделно, но на пълното благотворно влияние ще се насладите единствено като съчетаете всички елементи.

Формулите на продуктите в комплекта „Цвете на младостта“ са разработени с голяма грижа и внимание към ежедневните потребности на вашата кожа. Започваме с внимателно стабилизирания чист гел от алое вера и след това го комбинираме с уникалните естествени клетъчни вещества – разтворим колаген и хиалуронова киселина, плюс изключителни овлажнители, емулгатори и омекотители. Това съчетание създава уникално богатство за кожата, неутрализиращо вредното въздействие на времето, атмосферните влияния и околната среда. Профилактичната и възстановителна програма „Цвете на младостта“ осигурява ежедневни грижи за кожата, като стимулира естествените атрибути на младостта – жизненост, свежест и сияйност на кожата.

Бележка: Въпреки че продуктите от комплекта „Цвете на младостта“ съдържат най-висококачествени хипоалергични съставки, разумно би било, както при всеки нов продукт, първоначално да нанесете върху малка област от чувствителна кожа (например вътрешната страна на ръката над лакътя).

ПРОГРАМА „ЦВЕТЕ НА МЛАДОСТТА“ – инструкции за ползване
Обновеният комплект „Цвете на младостта“ ви предлага всички елементи от нашата цялостна възстановителна програма, придружени от инструкции за употреба. Тук ви предлагаме резюме на пълния цикъл с използване на всички шест елемента.

Първа стъпка
Почистете
Първият елемент за постигане на красива, безупречна кожа е почистващият лосион. Нанасяйте го с масажни движения по лицето и шията всяка сутрин и вечер. Изплаквайте кожата старателно с топла вода.

Втора стъпка
Тонизирайте
Хидратиращият тоник е продукт без алкохол, чиито основни съставки са алое вера, колаген и алантоин за нежно тонизиране. Нанасяйте го всяка сутрин и вечер с памучен тампон с движения нагоре и навън.

Трета стъпка (сутрин)
Хидратирайте
Стягащият дневен лосион е овлажняващ продукт, с чиято помощ кожата съхранява здравия си и сияен вид. Нежно го втривайте с връхчетата на пръстите, докато покриете цялата повърхност на лицето и шията. Лосионът е отлична основа, върху която можете поставите грим.

Трета стъпка (вечер)
Хидратирайте
Възстановяващият нощен крем овлажнява, успокоява и регенерира кожата, докато спите. Нанасяйте го върху лицето и шията всяка вечер след почистване.

Маска
Възстановете
Препоръчваме ви да правите тази разкрасителна процедура два-три пъти седмично, за да изгладите, почистите, стегнете и възобновите кожата си. Алое активатор е великолепен хидратиращ продукт и идеален партньор на прахообразната ни маска за лице. Той е изключително ефективен и за почистване и освежаване на кожата. Изсипете една лъжичка (включена в комплекта) от маската за лице в малка купичка. Добавете една лъжичка Алое активатор и бъркайте, докато сместа заприлича на лосион. С козметичната четка внимателно нанесете тънък, равномерен слой върху лицето (като избягвате областта около очите), с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и постепенно разпределете лосиона нагоре по нея и по лицето. Поставете влажни тампони на очите, отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути.

Отстранете маската, като най-напред я омекотите с леко затоплена, влажна кърпа. След това старателно изплакнете с топла вода. Продължете с тоника от програмата или с любимия си хидратант.

 


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org