www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 186
118 мл
ПЦП: 22,18 лв.
Aloe Eye Makeup Remover
Лосион за почистване на грим
ОПИСАНИЕ
Уникална формула с алое вера гел, която почиства кожата от грим щадящо, но ефективно. Нежните съставки ви дават възможност да се насладите на почистващите свойства на една формула без масла. Основната съставка е гел от Алое Барбадензис с успокояващите и подхранващи качества на идеалното за кожата растение. Благодарение на него лосионът хидратира и подхранва нежната зона около очите. Той е еднакво ефикасен за отстраняване на гримове както на маслена, така и на водна основа.
 
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, динатриев кокоамфодиацетат, полисорбат 20, PEG-7 естери на зехтин, хидроксиетилцелулоза, натрий лауроил овесени аминокиселини, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, метилизотиазолинон, феноксиетанол, каприлил гликол, сорбинова киселина, аромат.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напоете малък памучен тампон с лосиона. Докоснете затворените очи, изчакайте няколко секунди, като леко притискате, за да може да проникне в миглите и цялата област на очите. След това избършете миглите с движение надолу, за да отстраните спиралата изцяло. Сега можете да изплакнете с леко хладка вода или с чист, влажен памучен тампон, преди да нанесете крем за зоната около очите и любимия си хидратант. Ако е необходимо, повторете процедурата.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нежно овлажнява и омекотява миглите.
  • Не оставя следи – след почистване можете веднага да нанесете грим.
  • Уникална формула без масла.
  • Направете услуга на кожата си и никога не си лягайте без да сте почистили грима от нея. Кожата трябва да бъде чиста, за да е здрава.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org