www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 236
28.3 г
ПЦП: 41,53 лв.
Forever Epiblanc
Форевър епибланк
ОПИСАНИЕ
Докато сме млади приемаме нежната и безупречна кожа за даденост, но с напредване на възрастта кожата ни е принудена ежедневно да се защитава от стрес, възпаления и ултравиолетови лъчи. Вследствие на това по нея се появят петна, неравности, зачервявания.

Вече можете да се борите с тези признаци на възрастта и да върнете младия вид на кожата си с Форевър епибланк от Форевър Ливинг Продъктс. Натуралните избелващи съставки на този продукт изсветляват кожата и изравняват цвета й, като намаляват появата на тъмни петна.

Нанесете изсветляващия крем директно върху белези, пъпки, лунички, петна (появили се по рождение или от възрастта) навсякъде, където цветът на кожата ви е неравен. Само за няколко седмици Епибланк изсветлява мястото и изравнява пигментацията, за да се радвате на гладка, безупречна кожа. Петънцата и зачервяванията буквално изчезват.

Епибланк не само балансира цвета на кожата ви, но също така я овлажнява и подхранва с чист стабилизиран гел от алое вера, екстракт от азиатски лапад и витамин Е. Не оставяйте младостта си да изчезне, щом можете да накарате петната и несъвършенствата по кожата да го направят! За по-чиста, сияйна и безупречна кожа – Форевър епибланк от Форевър Ливинг Продъктс.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанасяйте сутрин и вечер върху участъците, които желаете да изсветлите. Препоръчително е през деня кожата да се предпазва с Алое сънскрийн на Форевър Ливинг Продъктс.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Изравнява тена
  • При белези, лунички, пъпки, зачервяване, пигментация (възрастова или по рождение)
  • Всички петънца по кожата изчезват след няколко седмици употреба
  • За безупречна кожа


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org