www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 238
99 г
ПЦП: 31,75 лв.
Forever Aloe Scrub
Алое ексфолиант
ОПИСАНИЕ
Когато желаете да почистите кожата си в дълбочина, изберете ексфолианта с алое на Форевър. С уникалната си комбинация от стабилизиран гел от алое вера и микросфери от чисто масло от жожоба, ексфолиантът с алое е достатъчно нежен за ежедневна употреба и достатъчно силен, за да почисти в дълбочина деликатните пори на кожата. Двете естествени съставки отстраняват сухите и мъртви кожни клетки, без да изсушават и увреждат като синтетичните почистващи продукти.
Алое ексфолиантът съдържа стабилизиран гел от алое вера и естествени перлички от жожоба, на които се дължи ексфолииращият ефект. Продуктът е създаден за цялото тяло, включително и лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Благодарение на нежното му действие, ще почувствате лицето и тялото си наистина чисти, свежи и лъчезарни.
 
СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, вода, хидрогенирано масло от жожоба, глицерил стеарат, пропилен гликол, натриев кокоил изетионат, лаурамин оксид, цетилов алкохол, кокамидопропил бетаин, полиетиленгликол-100 стеарат, хидриран силициев диоксид, натриев лактат, токоферол (натурален витамин Е), лимонена киселина, аскорбинова киселина, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат, синьо І (CI 42090).
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мокро лице или тяло и нежно масажирайте кожата с мокрите върхове на пръстите (като внимателно избягвате очите) с кръгови движения в продължение на около две-три минути. Ако е необходимо, добавете още вода. Изплакнете обилно и подсушете с чиста и мека кърпа.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Естествен ексфолиант за лице и тяло.
  • Подготвя кожата за овлажняване.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org